【交易佣金要降低】低調置業討論區(59)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
諗起今日咁嘅環境,住深井龍珠島嗰啲大鑊,條橋一定浸,加大浪,通常封橋,冇買定糧食等餓暈

龍珠島一定變孤島啦今日
啱啱睇新聞zoom埋去屋內d野爆晒 外牆都好傷

要換過哂D 玻璃, 又要搭棚
外牆又好似有損壞
屋企入面部份家私又要換
我呢度冇巴士落去

你果邊今朝應該超大風
諗起今日咁嘅環境,住深井龍珠島嗰啲大鑊,條橋一定浸,加大浪,通常封橋,冇買定糧食等餓暈

龍珠島一定變孤島啦今日

我呢度冇巴士落去

你果邊今朝應該超大風

老豆鄉下幾間屋收地分到500萬 但佢想樓換樓

再換返大陸樓?

有無巴打有設計裝修公司推介, 層樓連約買, 死約到2018年年尾先完
想預番裝修BUDGET
西鐵停咗,的士又冇,冇得過去睇吓新居有冇損壞 由佢,反正補救唔到,噚日做好地板
老豆鄉下幾間屋收地分到500萬 但佢想樓換樓

再換返大陸樓?

有無巴打有設計裝修公司推介, 層樓連約買, 死約到2018年年尾先完
想預番裝修BUDGET

自己設計得啦,直接同裝修師父傾,搵設計公司30萬變60萬喎把打
西鐵停咗,的士又冇,冇得過去睇吓新居有冇損壞 由佢,反正補救唔到,噚日做好地板

唔知師父有無閂窗?

唔知師父有無閂窗?

有嘅,係唔知會唔會爆玻璃

唔知師父有無閂窗?

有嘅,係唔知會唔會爆玻璃

龍珠島一定變孤島啦今日

乜都無, 係0
想預番裝修BUDGET

低調設計公司

Grand yoho 漏水

今晚夜少少先再去囉

龍珠島一定變孤島啦今日

乜都無, 係0

今晚夜少少先再去囉

唯有係咁

Grand yoho 漏水

再落街買咗包炸菜,今晚食白粥,我估冇八點唔落波

龍珠島一定變孤島啦今日

乜都無, 係0

林日曦如果屋企冇糧草嘅話 真係唔掂

龍珠島一定變孤島啦今日

乜都無, 係0

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞