【交易佣金要降低】低調置業討論區(59)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

屯門做嘅客對象唔同,返強國返機場返西九龍工為主,大概2019年機場接駁路起好,真係唔使驚冇人租,三跑點差都製造到三兩萬職位,市中心除咗城。點單支,已經無位起樓

我睇法已經高水晒,邁亞美花園都炒起晒,嗰度吹屯門南站,十年都唔知得唔得,現在唔算就腳,不過如果揀到邁亞美花園冇漏水問題嘅單位,有露台嗰啲係好正,個海靚過荃灣西多多聲,如果唔介意居屋,近蝴蝶灣嘅美樂花園都正,下面沙灘,海景居屋,面積大

小道消息話屯南站會暫時hold 起(不能提供出處)

屯門只有條接駁路去機場係一兩年實現,投資嚟睇搏屯門南站不如搏洪水橋,呢個區域發展有藍圖

隔離青馬POST屌晒鬼,成個屯門元朗塞死晒
一夜還原屯門公路塞幾個鐘既情況

設施未整好就實行雙向收費,做 project plan 條友要捉出去打

人地真係理撚得你
做獨市
再串d叫你去搭機場快線都仲得

嗰度非常易租出,算係收租佬首選,銀碼唔大管理費平,收租抵買過瓏門,10000-12000市值租金,睇尺數同裝修,呢輪嗰兩個屋苑業主似乎有價講,去撞吓運氣

邁向收租佬之路

今日塞死青馬大橋,上次就𧄌船撞橋封閉,呢條屯門到機場接駁路唔盡快起好,趕飛機啲比佢玩起
今日塞死青馬大橋,上次就𧄌船撞橋封閉,呢條屯門到機場接駁路唔盡快起好,趕飛機啲比佢玩起

唔同既,上次係連機鐵都要停,呢次無咁大獲

大西北去機場唔會搭機鐵,要兜嚟兜去,唔塞車搭A線快線由V City 上車計50分鐘左右到機場,所以我去旅行冇搭過機鐵

大西北去機場唔會搭機鐵,要兜嚟兜去,唔塞車搭A線快線由V City 上車計50分鐘左右到機場,所以我去旅行冇搭過機鐵

等緊屯赤連接路

等緊屯赤連接路

呢條路唔使兜去青馬大橋,直接行海底隧道過去機場,話15分鐘到達,當加多10分鐘都係25分鐘,計效益絕對有用,我睇舖王頻頻係屯門落重注,又搞酒店又盛,我諗係食埋遊客條水

記住旅行早啲出門,我每次早2個半鐘到機場,就係避免塞車飛機上唔到,要claim旅遊保險

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞