【交易佣金要降低】低調置業討論區(59)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
是咁的, 細佬我同條女諗緊買個細細地既單位同居結婚
有冇巴打有推介?
少少背景資料:
兩人月入加埋大約50K
手頭上有大約600K (cash + 股票)
要求好簡單: 一房/兩房 唔好太舊 (唐樓不了)
唔該哂巴打

本身揸車所以邊區冇所謂,不過唔想離島咁偏 依家都係緊屯元天,巴打覺得豐景園點?

佢個法團好似痴咗去何君堯度
有冇巴打有推介?
少少背景資料:
兩人月入加埋大約50K
唔該哂巴打

600k買到400萬樓下,25年算唔算太舊?應該得返嘉湖山莊同各居屋

冇房既有溱柏300尺開放式

佢個則間一間房會好奇怪,我地唔鐘意開方式,唔該巴打先
有冇巴打有推介?
少少背景資料:
兩人月入加埋大約50K
唔該哂巴打

600k買到400萬樓下,25年算唔算太舊?應該得返嘉湖山莊同各居屋

屯門市廣場/時代廣場搏吓細單位,最近嗰度啲業主肯減價,要大面積就要自由市場居屋

翠林花園,豐景園巴打又點睇

有冇巴打有推介?
少少背景資料:
兩人月入加埋大約50K
唔該哂巴打

本身揸車所以邊區冇所謂,不過唔想離島咁偏 依家都係緊屯元天,巴打覺得豐景園點?

咁就碌撚喇,何君堯
有冇巴打有推介?
少少背景資料:
兩人月入加埋大約50K
唔該哂巴打

咁就碌撚喇,何君堯

我唔肯定,唔知係豐景園定啟豐

屯門做嘅客對象唔同,返強國返機場返西九龍工為主,大概2019年機場接駁路起好,真係唔使驚冇人租,三跑點差都製造到三兩萬職位,市中心除咗城。點單支,已經無位起樓

啓德區效應,當啓德區越起越多就出現影響,租盤會多

巴打屯門荃灣有冇咩樓6m 下2 房好
最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐
麗城海濱綠楊好似幾好但又30 年

btw 睇樓/同agent deal 有冇咩要留意
今日都係膽粗粗求其入左間
最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

[member] 翠 都有諗過 但都係見冇乜成交
我都中意麗城多d 但d 價企得硬d 好似
上面巴打話疊
卓爾居係咪應該好住好過疊
最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

[member] 翠 都有諗過 但都係見冇乜成交
我都中意麗城多d 但d 價企得硬d 好似
上面巴打話疊
卓爾居係咪應該好住好過疊

按揭攪唔掂,市區單支樓齡高未必估到價,屯門市廣場/時代廣場一定估到,而且他日換樓容易好多

嗰度非常易租出,算係收租佬首選,銀碼唔大管理費平,收租抵買過瓏門,10000-12000市值租金,睇尺數同裝修,呢輪嗰兩個屋苑業主似乎有價講,去撞吓運氣

我老婆訂咗張sofa 2皮幾冥幣,讚到天上有地下無咁濟,我到時睇過係咪真係

我老婆訂咗張sofa 2皮幾冥幣,讚到天上有地下無咁濟,我到時睇過係咪真係

最好唔好太舊
今日第一次睇樓
睇左卓爾居好似都唔錯
但驚屯門搭車耐

600有得諗
唔好意思 想問下
邊度睇到呢個週末既2 手成交資料
唔該哂🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞