撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
佢今日食咗誠實豆沙包?
又認自己落後 又認自己鍾意食澱粉質

都話之前所有野都係收圖 都係呃人㗎啦
即係點 依家睇唔到佢IG

條友真係好好笑
說好的生酮飲食呢?又放棄咗

咁鍾意救人整sticker
不如用佢個女整啦
caption 就叫 Cute 到咁🥺🥺🥺

嘩呀suenn 姐
你打個幾句野
Good luck You Your Exam
好運你 你個考試?
My dear and wish you all the best
親愛的 及 祝你一切順利?
See you soon in may
通常講 see you soon
or see you in may
夾埋一齊講真係小見d
so good that people had a date without looking on the phone at all
好好呀 人們有個約會 無 得 睇個電話 完全
looling at 下嘛

https://hk.linkedin.com/in/suenn-wong-08824b86

呀suenn 姐你仲好意思話你係poly 讀英文

然後話自己d 英文係native

大佬
你上面4句野,4句都唔知你噏乜鳩
你其實係咪用心良苦 當自己 出緊d 英文exercise 比人做

不如大家send 個email 去poly 問下 到底依個女人係咪真係係度畢業
如果唔係嘅話
真係要報警 話佢詐騙呀!
依個人 虛報學歷呀!!

如果真係係poly 畢業
佢簡直係poly 之恥呀!!

我地要問下 Poly 點解suenn 英文咁差,poly 你地都比佢畢業
好意思自己caption打socialmediadetox
依家係social media detox你呀
見佢帶小朋友住星野酒店喺新今宮站 喺西成區隔離根本唔適合帶小朋友住嗰區 帶小朋友去旅行都唔做多啲功課睇下附近治安
好有自信 13~14歲
P圖不特止 件外套本身係大尺寸過正常13~14歲
睇個尺寸根本就係大人都着到
86cm 腰相等於 size 14~16

佢咁自豪仲咩? 前日睇佢無P嘅相
證明佢賣做機廣告 拍骨廣告 都係無用

英文方面 真係要問poly點解佢畢到業

點解前文不對後理
其實佢想表達啲咩
呢d oversize cutting 既外套著到有咩咁出奇
不過佢係咁嫁啦 著到童裝就覺得自己好fit
又可以比自己繼續飲飲食食喇
朝早8點 到 晚上 23點/24點一直食
澱粉質放題 開心
點解佢唔講下自己下身着咩size成日買童裝上身就打曬飛機咁
最攪笑係見到佢尋日ig post 帶兩個女出去食大排檔
我想知佢係咪會同比個女食咁重口味既大排檔呢
成個肚突左出黎都好自豪?
佢想話俾人知依家係同所有女仔同碼
不過件外套都唔係正常童裝尺寸係等於大人尺寸
下一次試下唔著oversize先影相

著得落歐美童裝都打哂飛機
你咪又係周身肉
塊面啲肉咪都係霉dum der
啲英文jm9
酸黃想轉型扮知性???
最近出咁多story都要打英文
但係D英文又特別kam

肯定牙酸一路mon post嬲嬲豬
又要一路keep住出post
有佢繼續咁自戀又咁多OOTD
呢邊就緊係要不遺餘力多多推post
等多D人睇到而家香港D KOL beggar係可以有幾衰格
佢左下跟風y2k影法
但高炒到咁塊面都仲咁多賤肉
著到好柒呀

呢忽肉真係做乜撚
仲有啲頸紋
成日做facial 做機都只係咁撚樣
跟佢去個個真係智商稅
覺得自己8點起身好知性掛
但無論翻全職定ftm 8點前起身都好平常
佢真係好自戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞