撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
多數講笑會叫人生仔睇吓係咪好似爸爸媽媽咁靚仔靚女
乜撚嘢睇吓「會唔會多嘢講過豬仔?」
佢真係好唔識做人,唔怪得冇朋友
見到嗰句咩覺得絕望賣左
心諗真係咩料 打埋呢句出嚟有咩意義
串人地又唔係成日上嚟打牌,但係特登為咗你哋買🥺
係無意義,人閪係咁。
想打咪問幾時再打。
係都要賴人地因為唔上黎打而賣左張台。
再唔係就搵過隻腳。
篇嘢兩段嘢開頭都算少少正常,係都要加埋後面個段黎踩下人先安落,仲要唔係啲咩大不了嘅事。
呢篇文真係第一次睇
究竟佢仲參加過幾多次婚禮
批評幾多人
等我考古一下先
嘉樂仔個婚禮 佢又提兩個女同tb波
仲要每一次都貼自己結婚相係評論人哋婚禮個post
佢真係咁鍾意比較
另外一定會貼新娘個樣無咁靚嘅相

下面張相豬到
就算家樂仔撩住鼻屎影都靚過佢
可能人地都唔想上酸黃屋企幫人湊女做工人
肥過隻燒豬
文筆好唔通順睇到好炆 佢同蝦乾真係好多相似之處
"出來這麼多天" "入了一些貨" 口語直譯做書面語
下面果張肥酸已經p 左 定未p
開哂filter都遮唔住啲脂肪同八字紋
痴線,肥到咁,仲圓過matt leung
嘉樂仔個樣西口西面好似都唔想同酸黃合照咁
酸黃好似專登擺出嚟
嘉樂仔由唔知幾時開始已經長期被迫咁樣
同其他人影相,唔會淨係肥酸會咁
第二張圖個filter 真係好奇怪
有陣風塵味咁
酸黃勁假既雙眼皮同下垂嘅皮膚勁似啲上左年紀既媽媽生
再加上嘉樂仔把小鳳姐大波浪頭髮
題外話
酸黃都幾古怪 將啲女嘅英文名改成唔係正確嘅串法
原本係Hailey, Haley, Haylee, Hayley, Hailee, Hallie, Haleigh, Haylie 或者 Hayleigh.
佢係都要改成Haillie 成日都咁想與眾不同
肯定日後成日比人串錯個名
其實而家好多家長都係咁
以為小朋友改個與眾不同嘅名人生就會與眾不同

等時移民去外國人地只會覺得你好奇怪
隻死肥豬會移民再算啦
真係好好奇佢個移民plan係點

大家覺得如果佢比人追擊到無得撈 會唔會加速佢移民?
定最後都係留喺香港 咁邊有咁多easy money供兩個女讀ischool
屌咪玩啦 佢係見咁多人都移民 所以咪講吓囉
佢都唔係為啲仔女好嘅人點會走去移民 喺香港起碼有老竇老母工人睇住啲仔女
你叫佢去到外國點生存
同埋佢本身個如意算盤係過到去仲食香港條水
繼續又食又拎
你估佢去到外國肯搵工肯自己湊女咩
冇人幫手 佢都係喺香港吧啦
之前人人講移民,佢又跟住講
成隻應聲蟲咁 乜嘢都淨係識跟人
睇死佢一定唔會

死肥婆 !唔想俾我哋睇死快啲走啦
錢嘉樂同佢影相個樣都幾閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞