撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
買咗機票飛過嚟俾你瞓覺?
快啲起身俾老母打卡啦
佢而家成個人設唔同晒
但睇嚟冇咩用 都唔見有人搵佢賣廣告
有冇得日日收禮物
見到佢咁 真係好爽
冇錢食omakase 會瘦翻咪好囉
屌佢打咁撚多字
咪又係怨緊比錢同小朋友入主題樂園係晒錢
玩又玩唔得多 表演又睇唔倒
要值回票價就應該比呀媽食好西買名牌
肥酸你真係自私精嚟㗎 兩個女真係好慘
同埋睇佢 highlight 個名我都問曬號 aussie 係解澳洲人喎 好地地 australia 就australia 啦
dklm打咁大段野都係想講唔會哂錢帶啲女去主題樂園
酸黃你自己明明同隻tb波去旅行就次次十幾廿張打卡相出post
而家想轉型就扮哂野同啲女享受 想做親子kol
收皮啦無人會信你

其實係咪啲相樣衰到P無可P出唔到街先唔出post
要出返個細女跟酸黃同tb波加佢老豆去日本
食baby food食足咁多日
明明日本咁多新鮮食物
酸黃掛住行街同打卡冇心情去準備食物俾個細女
完全都唔顧個小朋友健康同營養
仲學咩人做親子KOL

而家去澳洲就走來扮嘢 學人打親情牌
酸黃做法真心好肉酸囉
佢係小朋友陪大人去旅行

其他人先係親子遊
網上明明好多親子遊嘅地方喎

要幾自私嘅老母先會餐餐攞啲咁嘅嘢塞住個女
嘩 第一張隻手肥到
發脹麵包咁

100% Match
啲資訊隔咁耐先收到 佢住深山?

無聊睇返佢之前嗰啲post
發覺原來佢已經唔係第一次咁鍾意評論人哋嘅婚禮
人哋爸爸多嘢講又關佢事咁都要講
然後又再一次叫人唔好生小朋友
關佢條肥婆咩事
邊輪到去評價啊 以為自己係邊位
只係一個過氣嘅KOL
條友真係以為自己專家
咩都要教精人

成日打呢啲千字文,見到都討厭
on99 好心你一係同TB波去旅行算啦
同小朋友去旅行都唔去主題樂園淨係行沙灘
咁你唔洗搭飛機 香港大把沙灘比你去
仲可以叫埋工人姐姐同你老豆一齊去
你又唔洗咁辛苦2打2
睇見佢用埋啲passive aggressive 語氣講嘢就覺得好黑人憎

串人就串人啦 酸黃真心話係:

後來覺得絕望賣咗=又話約打牌 點知成日約唔到/甩底🙄

爸爸多嘢講到可以係司儀級數=你呀爸好多嗲呀 勁煩😒

加埋三姊弟,唔知平時屋企有幾熱鬧=成家都嘈喧巴閉 嘈到嘔 🥱

你哋兩個生出嚟嘅小朋友會唔會多嘢講過豬仔=兩公婆都咁多嗲 個小朋友一定係煩膠嚟🤭
真係慘
係澳洲牛肉咁易買到 又有營養
要靠食零食食飽
打卡都拎張食肉中既相啦
Mon po 佢琴日先話唔去主題樂園
呢張相係上次日本
今次睇怕都係食呢啲
只係唔敢再影出嚟
呢度許願樹
鼻屎酸快啲影你個女食肉嘅相出嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞