撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
P佢自己唔出奇啊
不過佢係咪P埋個女?咁大對眼?
無比較無傷害,去到4都無人幫口。
證明之前佢係得罪人個方面太努力同太出色。
Exact7ly
見到嘉樂仔嗰邊唔理係打手定真心 但推左咁多頁都keep住有人幫口

相反酸黃第一個post個氣氛係小鳳姐熱烈地彈琴熱烈地唱
仲要係一面倒留言 分分鐘連啲PR都等左好耐
終於唔使俾product隻人形豬倒米
係就好啦 咁撚樣衰 佢要繼續努力啲P圖
佢細女真係越大越似唐
嘉樂仔廣告 就咁三月嘅IG廣告都已經有五六個
同埋到呢一刻都冇人走去啲廣告嗰度追擊佢
阿酸又贏 我覺得係
肯定啦,佢隻大豬女隻眼平時得一條線
邊會咁大
佢自己都睇唔順眼
唔好怨個女呀
只怪你自己基因太樣衰
本身家樂仔都高招過酸既

家樂仔而家去旅行 完全冇出任何負面post
表面上冇受影響 由得班人講咁
相反 酸啱啱比人狙擊果陣
佢自己靜左幾日冇出post
又係咁repost咩老公係自己最好朋友果d濕9野
係人都好奇酸做乜撚啦

講人品 酸本身已經衰 冇人幫係抵死
講PR同包裝 佢一樣係衰過人九條街
阿酸係口臭 同得罪人多 扮旅遊專家 食相核突 污糟邋遢
嘉樂仔係純曬命 買名牌 買買買
加上應該有搵打手幫手幫口無傷得咁深 因為酸黃係人板 一衰咗就無得返身

酸黃 你點解唔請班打手黎幫下自己
最重要佢樣衰過人哋好多
見到都唔開胃
講真,嘉樂仔真係好識包裝
一條線加死魚眼仲有啲鬥雞
佢細女都好嚴重大細眼

有啲眼衰極大個化妝都好容易搞
佢兩個唔只衰仲要係最難搞既先天不足
好心基因差就唔好生咁多啦 酸你自己都睇佢哋唔順眼啦
分分鐘唔少PR受過佢氣上黎一齊推
就算留言俾PR 淨係個撩鼻屎都永不超生啦
都唔好計佢本身又肥樣衰口賤八婆格冇禮貌冇家教 正常人都覺得趕客
咁樣對個小朋友好咩
做咩要幫小朋友製造假象?
咁後知後覺,作為半個公眾人物都大獲。
連自己之前講錯幾多嘢都唔知,可能啲觀眾都俾左唔少機會佢,比著其他kol 好快比人吊到飛起。

亦都睇唔出佢有咩範疇可以用專家口吻教人地,不論美容,健身,旅遊,飲食,最多可以係反面教材例子。
要講靚過佢,身材好過佢,醒又醒過佢,身邊有個家樂仔係到,正常人都識揀啦。
更加唔好講內涵啦。
見到佢咁自然撩鼻屎 喺屋企應該都係一路撩鼻屎 一路同tb波講人是非 屌柒d pr唔比product佢賣廣告
酸 有廣告未啊
好想send email啊我
以前啲大牌子去晒邊
好想知佢今個月收入有幾多
完全想像到佢兩公婆個樣
酸就嚟要用過期護膚品
好似蝦乾咁
諗緊方法洗底翻身
嘉樂仔識扮 真人個格一樣衰
仲有藍J老公花甲王同狗妹嗰巴西佬
佢隻腳腫到有左八個月咁
係咪有扁平足。。。定純粹肥到一餅野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞