撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
應該話係挽救形象
之前成日po啲女扭計嫌棄佢公審佢又扭又喊
旅行狂塞即食野 連姐姐都要擔心啲女
佢依家想塑造返好媽媽形象姐

唔想用佢地比較但冇法
elva都唔係成日po仔 又唔見有人話佢唔理仔
雨僑個大女都高敏難搞 都冇人會咁話佢
咁點解係酸黃比人咁鬧呢?自己檢討下囉
得個表面都係無用。
arho 呢個youtuber都係人版黎,佢收左皮都番唔到生,就算佢後期又係想挽救形象都無用,啲人都心水清睇得出係扮嘢。
一雞死一雞鳴,收左皮之後人地都好快搵個替代。唔係浴火重生咁出番黎,人地都好難搵番你。

有幾多個好似ming仔咁可以浴火重生,ming仔下過苦功學animation, 又去深究啲嘢然後以觀眾角度諗點present 件事。
酸黃虛榮心咁重
唔俾個女讀國際學校就唔似有錢人
酸黃的偽中產三寶:住大屋 拎Hermès 讀國際學校
不過可惜佢加多件軟飯波
酸黃 做任何嘢都唔會下苦功
所以唔使旨意番身
剪片都怨天怨地 大佬你人工包埋㗎 !
去旅行又怨 咩叫好彩我哋有好努力行街
行街都要好努力?廢成咁
之後發燒又要講 唔知上機嗰陣有冇燒呢

證明自己係著S碼唔食嘢落去行機
行街又話好努力 剪片又話自己好努力
酸 做運動真係要用盡全力

今時今日 知名KOL 戴名牌手鈪
只係同急凍雞影相
認真啲做吓其他運動啦
下下淨係踩機
不過係踩機先可以篤手機俾負評
佢係threads仲怨得多
佢第一張相講既野真係講到口臭
唔知係想扮可憐博同情定點
但只卸日顯得佢份人好廢好垃圾
同埋少少野就發大黎講

成日都1999 咁話咩最不幸既就係點點點 下一句就唔係佢個女病就係佢病一係就黎M
就黎佢個女呼吸都要出story怨
酸黃好有蝦乾影子
冇廣告到要post去街論買餸呢d芝麻綠豆小事擦存在感
佢自從農曆年之後已經完全冇品牌送野比佢
嘉樂仔吉吉嗰啲就日日都勁多野
又彩妝又精華 又野食
一車車送去俾佢地開箱
都唔鍾意佢哋幾個
但人人都有 佢冇
我好心涼
影埋啲睇完都覺得尷尬嘅嘢
唔知幾時好似蝦咁樣癲咗咁買計時器呢
睇左少少蝦乾。
佢順眼好多同瘦好多喎,都係生左個B之後出事,又係救唔番。
有傳媒整合好多美妝KOL 收左皮都起唔番。
睇佢個ig 版面頹到
全部都係清一式大字體既師奶reels
完全睇唔到佢定位 柒到喊

出咁多reels 有冇錢賺呀酸
冇錢賺既野你會做架咩?又係既 依家冇easy money lu~
佢兩公婆應該諗咗幾個月
R爆頭都諗唔到可以點翻身

靠呢啲 reels就死得啦
全部為拍而拍
講埋啲廢話
又跟人口水尾
諗咗幾個月 諗住用二打二去澳洲嚟打飛機
點知個個post同story都比呢度嘅絲打拎嚟討論 笑死我
比肥婆block 左
想問下肥酸今個trip 有冇去啲高級餐廳米芝蓮餐廳做食評家
唔係好鍾意幫啲觀眾試食 食到犧牲自己身材🥺🫶🏻

好心啦
唔識整心就咪鬼整
之前又抄人整半心擺面
又係整唔到

點啊高學歷但少少野都模仿唔到
重要講到自己幾鍾意啲相
有無睇過自己啲相先post出嚟🥹🫶🏻
搵咗好耐
佢又整咗兩個C出嚟 成日扮後生整心心

佢有冇見過心心唔係尖底
整得好撚柒 咪再整啦屌

同埋佢p到下巴勁撚尖
又喺到自欺欺人
肥酸成日p圖都p漏對手p到塊面幾尖都冇用 隻手穿哂煲

夠細心,放大原來好明顯
佢條裙闊到
根本張相就九唔搭八
成件事錯哂🥹🫶🏻

加上咁辛苦二打二
重要搵tb波幫佢影相
兩個女係咪要互相照顧
真係生性🥹🫶🏻
個影都成座山咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞