撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
仆街真係笑撚咗
Hktvmall揾明思賣廣告
Bye9bye Suenn Wong
我老公問我點解咁憎酸黃,我同佢講,其實以前對佢冇反感,冇片睇時就會睇下但係慢慢發現佢生完成日怨個女搞到佢點點點,肥又唔認成日自我感覺良好露對腳出嚟,但呢個都唔係令我係呢個post出聲嘅原因,以前都只係睇下就算主因係佢把口太賤,我結婚都有擺酒,有家人出席有兄弟姊妹,有曬傳統出門個啲,但佢評論仙嬸個婚禮真係令我好反感,人地結婚係邀請你嚟比祝福佢,但佢個story好似係婚禮評分員咁,可能因為我都擺酒冇耐,知真係好多野煩,真係唔抵得佢咁樣話人,好想問佢憑咩咁樣講野,話人地爸爸媽媽冇嚟婚禮,真係好冇禮貌我老公都好認同我講嘅野
唔使P圖P到咁辛苦
同感 !佢收留薯條嗰兩年,其實都keep住有睇
佢生第一個開始怨 根本就想自由身
好心唔好再生第二個啦
最憎就係佢去日本,又要怨呢樣又怨果樣
又怨餐廳唔好味
兩公婆以為自己真係食評價
難怪啲朋友都疏遠佢

好多家庭都冇得好似佢咁樣
一年去10次八次旅行
仲有咩好怨呀
所以真係抵佢俾我哋追擊
聚集到咁多憎佢嘅人
快啲正式收皮就好啦

落雨先扮咩好想去啲親子遊嘅地方
咪去返你最鍾意shopping嘅名牌舖頭啦
好慘 冇晒啲朋友都要咁自我安慰
望吓個戶口今個月冇咩廣告買得起咩
今日先肯認自己唔係成個行程都2打2
之前扮晒野 又話好辛苦
咩叫 [叫做有人出入幫吓手] 一定要幫你? 好西
依家2打2就早返apartment 咁不如唔好帶啲女去玩

今日個post P到自己個樣好得人驚
面時大時細
無禮貌到 “叫做有人出入幫吓手” 當人工人定嫌人幫得唔夠多?
當時人睇倒真係唔知比咩反應
咁多時間留喺apartment咪即係好似留喺屋企
正常都唔會有問題
佢居然形容為無想象中咁大挑戰 個人真係廢到一個點

今日懶正面 肯定有mon post 我估佢聽日又開始怨
咩叫搞掂佢兩個?
屌用照顧好難咩? 佢真係有病

好撚慘,咁細個就生鬚
我真心覺得佢有mon post打啲內容依家懶係有母愛,一比人話佢怨,就會出story又話今日為個女做左啲咩🥹🫶🏻
是日精選

又係將自己P到靚靚 ,兩個女就醜樣到仆街
第一張佢隻手肥到黐線
真係好得人驚

又有人留言話佢瘦咗好多 差唔多每個po都有
佢真係要加把勁P圖 唔係到時唔P返瘦過而家
啲人會話佢肥咗嘅
屌佢連隻同隻樹熊影都可以炒車 唔撚望鏡頭咁影嚟做乜鳩 我諗佢掛住自己擺pose都唔撚理隻樹熊有冇望鏡頭
全家福我睇倒4個女人/女仔
錢七好睇過佢
佢個細女好男人
人哋雖然係親戚 唔係親戚就必然要幫你睇女俾你住
老奉咁 當人哋工人咁用 真係正宗一句唔該都冇
冇家教 佢兩個女睇死都係勁自我中心既自私精黎
依張都咁明顯 大個真係自求多福
努力啲讀書啦
不過就黎冇國際學校你讀架啦
想講佢個女真係極醜樣
依家先發現佢大女個鼻哥窿好明顯
眼耳口鼻都炒晒車 成個麻甩佬咁款

同埋佢第一張相係手肥到我打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞