撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
之前有觀眾話佢個女係咪唔鍾意笑
之後佢嬲到仆街 屌個觀眾話佢
但係明明係佢自己特登po啲相出嚟 最諷刺係同個老竇影相係會笑
佢個女真係好似唐加埋額頭個執陰
我最記得係明明佢自己成日post話佢個女唔識笑
人哋一講 ,佢就起晒鋼
佢真係好冇fashion sense

呢張相佢之前post過
你地個時已經話佢似有左 摸住肚
Sorry 錯po
成日配對白襪好核突
出個post有幾叻?

好叻嫁,2打2,仲要抽時間P圖,P圖你估唔洗時間
佢仲要提醒話係第一個post
陸續有嚟
之後有人留言話佢着得好靚 又話二打二好辛苦
‘鎮痛高布’ ? 到底佢識唔識字?啲字同音就算?

佢係唔識字方面 出曬名 中英文盲
佢應該P到好勁 真大咁巨咁大份
黐線呢個廢女人究竟有幾廢?
成日抄人哋嘅衣着,又唔諗吓自己條腿
嘉樂仔背後一定好憎佢
佢後面嗰啲人全部都無踩落坐位度
佢個人要幾無公德心
仲要唔係第一次
希望佢兩個女唔喺隔離睇住 身教呢樣嘢佢真係冇

另外後面個女仔都係白襪加波鞋 人哋襯得正正常常
酸 唔好再ootd 返去學下字同公德心先
打卡出post唔係大晒 你係邊位可以一再破壞公物?
邊個教佢放隻腳上去會好睇啲 我睇其他人去嗰度影都係唔會放隻腳上去囉? 屌佢成身最撚柒就係隻腳 佢真係好撚有自信
可能呢個post最顯佢對豬腿瘦
Pose*
我唔係好明佢明知自己下身最L肥 但係都要特登擺pose成日show隻腳出嚟。。。
其實肥唔肥呢d真係無乜所謂
但就唔好扮唔肥囉
仲有佢講嘢真係好無內涵
我睇你哋d節錄都諗究竟會有乜人睇佢
兩公婆想有二人世界又係好合理
但佢睇落平時都係就咁放底兩個女畀人湊咁
好似做呀媽又唔盡責,仲要拎嚟扮親子kol
做美容系女性又兩頭唔到岸,因為個外形太趕客
唔係話佢外形肥,而係佢平時嘅衣著同舉止
正正經經打份工其實又無乜嘢
但佢用佢個外形去推銷一d同佢外形唔襯嘅嘢真係好肉酸
佢真係時裝災難
好柒
咩品牌夠膽再搵佢
依家easy money 佢梗係死都要做
呢幾個月相信已經收入好少
以前搵佢嗰啲大牌冇晒
我哋真係唔可以停㗎 !
呢d廢人 快啲出嚟打工啦 ( 如果有人請嘅話 )
所以咪諗下啲錢有幾易賺先得
講到尾都係唔面對現實,唔謙虛,假到出哂面又當人唔識分,其實旁人睇到好尷尬。

Hello 酸
又話2打2好忙?
咁多負評

出一個旅行post
俾人覺得你

無腦
無責任心
無公德心
無fashion sense
不停做假象
不停欺騙
仲要文盲

得酸做到
面對現實 你之前係好彩 依家證明你唔係食kol飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞