撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
Without accompanying by parents
仲好意思話去外國讀過書
仲有句they’re quite cheap
間酒店真係比佢搞cheap晒就真

而家係要扮貼地定點 咪撚再扮親子kol啦肥酸
根本你係個自私閪 成日掉低兩個女同隻就死嘅狗喺屋企 自己就飲飲食食
然後出個story話miss my two girls 你地真係大得好快🥹🫶🏻 喺度扮慈母
希望啲PR睇清楚呢個人 賣skincare好減肥機好旅行又好 真係無說服力㗎
佢啲戒指頸鏈拖鞋全部都嗌晒救命
糟蹋晒
條頸唔啱比例
有無諗過其實個女仔辛苦過你?

近幾日嘅相 全部嘅手臂都唔同尺寸
認真啲啦酸黃 份工都係執相咁都做唔好
佢咁多肉咁厚梗係唔受力
笑撚死
睇到佢話自己唔受力都想咁講
明明就係酸黃自己厚肉所以feel唔到力
人哋幫佢按摩個妹妹仔就真係慘
死肥婆背脊同埋手臂全部都係肉
佢係咪成日P完自己啲相
幻想自己好苗條?
我見到你日日自欺欺人就覺得好好笑

喂你以前個老友 同樣俾人追擊
但係真係冇你咁多7事
啲廣告商對佢依然不離不棄
你睇吓你而家似咩
廣告冇 日日喺度食玩訓
兩公婆咁廢 無論之前同而家都係食玩瞓
諗住懶人包咩research都唔做 然後抄襲其他youtubers,或者問公眾再拍reels,ig stories,yt片 就當自己介紹

之前已經抄香港幾個foodie youtubers去拍掃街同去中菜廳食飯飲茶 成件事夠肉酸

以為自己可以同時做親子/beauty/foodie kol
繼續easy money
成日上網睇話,頸圍double 等於腰圍

上Hermes 官網睇左條小Q頸鏈係41cm 長
咁樣推算,佢腰圍係82 cm, 姐係32 吋

腰圍並非臀圍,咁佢個臀圍會係幾多

再戴呢條鏈真係自暴其短

Kayan上次唔post又話人唔post佢冇得repo
小B po左半日佢都未repost 咁衰㗎
係咪因為影得佢肥又冇得p
左邊個啊嬋好核突
塊臉好鬆弛
小B睇落後生過肥酸五年
淨係呢張都睇到佢條頸鍊變左choker
支持佢繼續自拍繼續自戀
好想睇佢D盲粉仲可以點撐
佢啲肉咁厚 係好難推
如果小b個妝輕返少少 可以再後生多5年
佢對死人手全部都要擺到打石膏咁款
因為一放低就好鬆好肥
而小B 大過佢7 年
佢條腰32吋,我真係信
分分鐘34 吋都嚟緊

臀圍就42
佢真係好樣衰好樣衰
我仲記得佢果次去英國笑鳩人哋細粒定矮
人哋應該背後笑鳩你撩鼻屎死肥婆
不過人哋有教養唔會咁樣當面笑你
唔似得你冇家教 咩都當面講
唔係啊嘛,完全睇唔出
做幾多機都冇用
直程要切肉先搞得掂
夜麻麻post啲咁嘅相 真心驚
人哋P完先肯出相
唔會repost

去婚禮要評論 人哋個仔又要評論
佢搞好自己先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞