撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike

佢平時食瞓屙撩鼻屎 有幾何用腦啊?
揀張相要用腦㗎笑死
可能係探親戚/朋友 或者有嘢要做
硬係覺得無可能咁好死帶晒兩個女去

而家得返啲不知名牌子廣告 收入少咗
無得充大頭搭business 又唔帶姐姐喇

笑撚咗 長途跋涉搵廁所 佢嘅長途跋涉可能係行條斜路就好攰
最後一刻爸爸先一打二 佢真係戇撚鳩
佢一定睇到其他kol 1打2, 2打2 又要揾新話題整reels
先帶兩個女去
覺得佢成日提住 好驚人哋以為佢唔識野
今次就講沙灘驚死人以為佢淨係識去呢個沙灘
去英國就提住「久違了」 驚死人以為佢第一次去

佢識閪咩一早喺個ig channel到攤大手板做伸手黨
做KOL做到佢咁真係easy job
就算係普通人去旅行都唔會伸手到咁
佢智商有問題? 點會覺得澳洲無pho食
另外都話有人幫手睇 酸黃唔好再提住自己2打2

1打2 tb波本身係香港都係 無特別
根本佢同佢老公就唔值得搵咁多錢…
兩個又懶又冇學識
佢哋不如實實在在學返啲技能 做返打工仔算啦
冇咁大個頭 唔好帶咁大頂帽
好撚醜
兩個都文盲 零技能
唔知做到咩工呢
原來真係住親戚屋企 估倒佢地無咁好死2打2啦
唔好比我講中 之後會搵一兩日放低兩個女喺親戚屋企
自己同軟飯波出去飲飲食食

雖然唔中意家樂仔
但係望住佢有廣告片
酸只係喺到出緊旅行d打飛機reels
就感覺好心涼
唔係有得免費住 佢邊會咁好死帶兩個女去旅行呀
明明就去到有人接機安排好晒啲野
唔怪之得今次唔使帶工人同佢呀爸
又樣衰又肥 一早就應該收皮啦
我都係 完全屌打肥酸
而家冇晒廣告
仲夠膽去旅行
我 睇吓你啲豐胸同減肥,賺到幾多錢
唔係啊嘛 冇胸又肥 會賣到呢啲廣告?
長極咪100m
真係
講真一啲身材管理都冇 我係客戶都唔搵你

好想知今年嘉樂仔會唔會約佢食生日飯
冇記錯酸係四月白羊座生日
肥酸之前拎到HKTV mall廣告🪧地鐵站又有佢啲樣
嗰排d Q&A真係超串…
可能佢哋兩公婆以為真係上咗神枱
成功轉型做親子KOL 成功入屋 以後大把錢慢慢搵
家樂仔都無得拍

依家真係風水輪流轉
希望下一個收皮係佢
同埋 果隻無業+長期旅行 雞Tong…
絲打講得好好
酸黃一早已經係個ig channel問outlet野
佢一定會借啲意放低啲女然後自己去happy
佢點會忍得到去旅行唔以自己為中心
成日想扮慈母黎做親子kol
收皮啦好嘔心呀
計埋酸黃 其實平時Tb波係一打三
面皮十呎厚囉
乜都唔知唔識 又唔做功課
伸手問幾問
轉個頭又出reels 出片推介乜乜乜777
乜咁好做呀kol

同埋真係住親戚度先帶兩個女
cheap撚到 剩係比機票錢 真係「好媽媽」
自己時不時買h牌比自己
啲廣告商唔該睇清楚咩人先好sponsor啦唔該
一睇到其他KOL (  嘉樂仔 吉吉 Kayan )
一大堆廣告就心涼
自己就慢慢步向蝦乾嘅後塵

慢慢放埋啲袋 日日着居家服啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞