撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (4)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
其實係
錢七依家大左 條腿超長又直又瘦 起碼個身形都唔差先

佢個女分分鐘去遺傳佢啲超易肥基因
佢獨照個張 直頭射喱眼咁
真 其實錢七幾可愛
眼神死咁嘅樣
仲點樣學人做育兒KOL
D細路太唔得意,冇人想睇
大女細個未咁醜樣就話個大女似自己

依家大女越大越醜就話細女似自己

講真個細女似唐版曾志偉喎 酸覺得自己似唐定曾志偉?

同埋感覺佢似家好似少少唔太鍾意個大女咁 啲極醜樣既相都照post
係咪突登擺呢張
樹熊望住佢對波
一定有啦 見到負評就知酸係度
同蝦乾一樣只係識得俾負評
人哋呢兩日早咗返apartment休息 大把時間負評
嗰張要錢 佢一定擺
佢以為啲人一定要睇咗佢分享先識去
都係旅客去嘅野 正常不過 有咩特別
佢平時啲濕鳩美容院,可唔可以救救佢個女
佢陣間又講到隱世大發現咁
上次日本都十幾條 reels
今次唔知要出幾多條
繼續出呢啲有咩用,唔好諗住啲大牌廣告商會記得你
大家都淨係記得你撩鼻屎啲核突嘢
好似酸黃個女 有冇認錯
Hi酸
先唔理你係咪柒到唔知佢講緊Nathan

但想同你講 你做得KOL當你半個公眾人物
Sell既就係你自己同生活俾「現實中和你毫無關係、連一知半解也稱不上的人」呀
食得鹹魚抵得渴
所有睇你同唔鐘意你既人全部都係陌生人黎架 唔識你架
乜你做左咁耐所謂既KOL唔知咩?
啲陌生人係你米飯班主黎架 睇下你依3個月冇晒廣告就知啦
認錯啦 相入面個個得意咁多仲要冇唐味
都睇定啲先
佢個女有廣告嘅話,佢仲唔打鑼打鼓咩。
佢個女咁既樣難啲

好撚煩 又話想去主題樂園 而家book唔到
就打一大段嘢講經 屌你broad beach呀文盲

屌你 平時佢自己同tb波去旅行
佢除咗打卡食嘢拍片仲有咩做 而家五十步笑百步
又打一大段野去justify點解唔帶兩個女去啲小朋友玩嘅地方
知啦得啦 你大女最鍾意陪阿媽行街買名牌 細女最鐘意去旅行先瞓覺呀嘛
小朋友瞓覺都唔得?
喺佢眼中應該係覺得嘥晒啲錢
掛住瞓覺唔玩
佢只係識打一大段野
另外文盲又返嚟

兩個nap
佢想講兩個鐘nap 淨係 兩次nap
頂佢 真係好煩,好多怨氣
留返係屋企,唔好出嚟獻世啦
以前睇佢啲片都冇咩營養
成日話依度好靚,好適合打卡打卡
屌,唔係個個都好似你咁淨係鍾意搵地方打卡
所以呢條友做食評 旅遊 美妝片全部都唔合格
見你哋話佢先喺度扮嘢咩享受親子時光
冇人幫你哋湊女,你哋會帶埋佢哋過嚟澳洲咩?死肥婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞