我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
有Auto之後,唔少人十開去里洞打石,魔幣唔值錢了。
遲下24端仲會自動整理背包,魔石自動曡
無計, 改少少野都比人屌爆 唯有靠自由落體
如果有巴要升御用
我可以借隻8技修武
你出8c劍我可以借埋隻鑄劍
俾8c劍料我都可以
只收傳送費
我去掘就不了
有auto之後無乜癮了game都無入
等3.0再返黎
想問下合職係點計?
鑑士果個合職好似連埋廚?咁係咪要整兩個一樣職既人?
可以5開定限3開
有冇禁QO件 PK場唔扣耐?
玩過水藍同初心後的心得係 PK會慢慢變左最肝既玩家專利
課金(魔幣)戰士贏哂 令其他玩家興致盡失 所以果D破壞平衡既裝同飾最好禁左佢 同埋可以出D類似百人道場(唔扣耐)比玩家後期不停挑戰
暫時開服無限,新開私服都未夠一個月,都未有人玩PK,大家應該都技都未升完
仲係發展初期,不過原來10倍人物經,同技能20倍,係好Q快升到頂
提前禁左QO件唔會錯
之後就睇你想點攪法 如果想出王寵最少同初心一樣 禁邪魔系+125能力
老老實實 個個人都傾向效率最大化 如果真係出勁寵 咁D舊寵就會愈來愈少人用

我建議學出面某D私服咁
可以整個寵物變身 姐係1隻神盾 可以將個外表變成冰樹但係能力值 甚至種族等等都不變 變既只有外表
Q,O件無禁
但我諗無乜人玩pk
唔建議講意見

你講既寵物變身 簡服已經有 不過D人唔鐘意大型寵物搞到要BAN

佢想點搞法我可以答你 連佢自己都唔知 因為佢目的其實只係想D人多D睇佢YOUTUBE
廚同鑑都係計修武
咦...我唔知合職升職要唔要有稱
修武(升到5技+)同8技
要問下毛毛
人都唔多,未有人pk
要人多先玩到
Pk要有裝同寵,QO件有既人都好少好少,同埋無11裝,最勁係水龍裝,加Q件並唔係超勁果種
玩玩下越整越多人
最後五開咗
自給自足魔力
無玩到生產同埋都唔識玩 只係五人行方便做任打石
維村買沙糖可唔可以改下
一次買40舊x20
5個人算少依度要乜無乜,基本上只能自給自供,修裝就100%無,雖然限死左升職最少要修武8技但都係大佬們自己自用,修左裝仲點賣裝藥水料理更加唔洗講,唯一好既係有封師巴打低價賣平民寵
咁一開波人少自然咩都無啦
大家體諒下 希望多啲人來玩

btw 邊度有封師巴賣平民寵
成個生態都已經齊哂喇n 多100lv 10技
最常見係青火巴打,全部叫青x倉 之類,專賣改樹改屍,不限檔次,有d 靚檔0血攻敏都係統一9999
神人
你解完御用任就升到職
你學到哈包果陣就可以去解
不過合體職都係要8C劍+修武解
同NPC 對話除非開任果下唔夠稱咁就要去升修武
通常修武5技都夠哂稱開任
睇來師兄無玩我個ser,我無岀課金野
我見你有賣裝同MP架WOR
係咪登入唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞