我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
其他職更需要照顧喎.......
劍騎斧有無特別照顧
down左舊端同新端都係睇唔到啲人頭頂既檔
清down左新端+新登陸器?照計應該就睇到
大家對新exp都好多意見,想我再改喎, 我係youtube魔力寶貝 新開私服 激戰猶大!!條片出左個留言有4個方案, 對新EXP方案有意見既去留言投票或者提出意見
https://youtu.be/oGwUgEQigVc?si=urN33lbKFw98UYEX
係呀,但都係睇唔到
買唔到裝搞唔掂
不如藍毛多d做直播打機啦
我呢排忙緊,未裝
等大家起飛哂先
除左第一星期多新人,而家唔見咩新人
舊服個設定玩起上黎舒服好多
完全同意
想知係咩setting
拿我咁講啦

由繁服開始 我玩左1-2日就已經唔想上

但收到唔同既消息 聽完都係對個ser + 人 負評

Exp經驗已經 係一班人升左上去之後你改低高lv之後倍數

會唔會係有高lv玩家同你反映 原來後面都係升好快

想你耐玩d 所以減低倍率 (純粹我猜測)

如果為耐玩去咁做 基本上係留難人 高lv都可以做好多野

係睇個個人點樣去enjoy隻game

第二

人地賣平野就要比人屌 成個ser心態扭曲 自由市場

人地賣哂冇貨供應 急既話都係要買你貴貨 唔明屌人賣得平做咩

個ser太多人扮大佬 睇世頻都知 玩不下去 成班小圈子
見人講人話 見鬼講鬼話

利伸:你改完舞者招技直頭0興對你個ser

唔明招技點屈 持續回合少 跳一次要等3rd cd

如果等練完咒術超10技 (有人)同你講又話好屈

係咪又改到10%成功率?
其實。。。跳舞我簡ser果陣第一日已經係弱化左,10%成功率,唔係來到呢度先弱化的。 我好耐之前直播有講過
截數,一直10倍票數最多。 一陣reboot server
唔明改弱既理由係咩 真心唔明點解覺得屈
第一點好同意

但第二點真係有人賣平野比人屌咩, 成件事係點冇跟開..
亂碼
放棄
拉上小小睇下有關平賣裝既留言
話說而家game裡面啲物價黐晒線

所有嘢都勁貴

跟住唔知邊個叫隨緣奸商成日隨機開賣平嘢引發大家去搶

於是賣貴嘢班人就喺世頻屌佢 屌到佢唔再賣平野

跟住有傻閪就開始showoff自己好有錢

搞咗個大龍鳳最後自己公布用咗50萬買
即係班人托高個市價賣裝,屌柒人賣得平,跟住就showoff自己好有錢
我見隨緣D裝都唔洗點搶呀
有時行過都見到仲有賣
高LV裝果D有人賣有人買, 需求黎既姐
佢賣4LV裝影響又好似唔係好大
琴日見有巴打賣6弓1200佛心
休閒玩家表示玩得幾開心

係世頻久唔久有人嘈交
好似簡Ser已經有咩恩怨咁 完全睇唔明
有無人講解下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞