我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
有冇人打綠生-4
真係無睇 直播果陣唔得閒
得閒再望返先
我見都十幾條直播片
藍毛巴方唔方便講下 or 有無巴識點整擺攤方便講解下
條片既留言有最新版本比大家下載
https://m.youtube.com/watch?v=OI9_LiE69xM
人經10倍太少,好多時回鍋都想盡快升到之前的階段,人經可唔可以提升返到30或40倍? 唔想好似水藍咁慢慢升
呢個唔太建議 太快就封頂就好快無人玩
可能您未搵到岩升地方,1-40,如果5個人打卡,都係用3-5個鐘?

1-10哈洞
10-15靈堂
15-30里洞
30-45雪山
45-60炎洞/手電筒冰樹
琴日睇已經有人86定87
有個少少建議 啲寵可唔可以調整下能力 比多啲其他寵都有出場機會
鼓勵下捉多啲其他寵 如果唔係一街都螳螂水龍
唔算難升 玩左2日就50
冇咩方向諗緊玩生活料理裝備全自給自足
加d難度
地板格仔半黑點搞
返工,無咩時間升LV
建議專心返工 工就個個都返工架啦
有無巴打讚成
以後可能得,而家個ser仲係有好多bug,市集、寵物樂園都排住隊整,所以能力值未係GM最優先
趁岩岩開始
舞者跳昏石舞可唔可以調低過50,例如45-40%成功
成日pk靠運氣好無癮
講真真係易過水藍好多,人物經驗係固定左10倍 而唔係水藍既越高越低,升技又20倍 水藍得8倍 講真已經快左好多好多 升lv根本就唔難 都唔會用你好多時間。

依家最浪費時間既係捉寵、玩生產自給自足
其實係慢玩先好玩而家setting咪幾好
捉下寵 搞下生產 整下裝

如果一野升到高LV就on99無野做
只係而家既人都無乜餘力去捉其他寵,國民三寶點解叫三寶就係因為前期就捉到又勁 隔多排就好多唔同既寵架啦 根本唔關能力事,今日已經見人賣神盾 又有改樹
真,比你升咁高又無裝用 到頭來唔通又叫gm搞埋生產採集倍率? 咪即係變態服
返工已經好辛苦,仲要專心,好慘。比d同情心啦
已經好同情你架啦衰鬼 雖知道工呢 就人人都番緊既
慢慢玩啦 大把人都只係2/3開 東E/世頻組住隊升LV先係隻game正確打開方式
其實仲會唔會開捉寵樂園?我見而家都有封師去捉寵擺檔賣 咁樣好似幾好 開左既話d封師應該就收皮
好似都要封師先捉到,但d寵唔值錢就真 因為個個都可以自己開封師黎捉,除非打一次既錢好貴
10倍其實都唔會太慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞