我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
如果為耐玩去咁做 基本上係留難人 高lv都可以做好多野

係睇個個人點樣去enjoy隻game

無錯 根本就算升得快都仲有好多野可以做
我地呢班重玩既都已經有咁上下年紀 純粹想解返以前解唔到既任 做返做唔到既野 同埋上黎吹下水hea下

而唔係又再樹老 神狗 猶大 雙王 生產

所以我都唔明藍毛搞咁多野使乜 連學技任都要改
跟返殘體服個設定算吧啦
繼續平賣啦 我又無份屌
做好人係難
堅持信念 迎接挑戰
賺錢好難,有50萬真係富豪非洲人又打唔到石,做封師又捉唔到寵,捉到都係-12~19 好黑
沉默唔幫都係幫兇
支持下藍毛先 作為休閒玩家 而家個ser玩得幾開心。咁當然好多野唔係perfect 不過大部人都appreciate藍毛既effort 自己一個一腳踢

有時世頻鳩up都幾有feel,同埋我自己見有人世頻問野多數都有人答 間唔中又有人叫團、打王 都唔算好小圈子

得閒可以fix埋調教就好啦
呢段血海深仇要由四千年前艾爾卡迪亞帝國成立講起...
你講先知
都唔知咩事 點幫
前兩晚好似有見到有提及係簡服放煙寵封檔既小學雞事件
咁小事黎到新ser仲繼續嘈
唔知,玩得魔力既最少都廿歲尾啦仲玩小學雞野,想藍毛整好調教,但又會覺得到時又會有小學雞搞搞陣
有人屌人我都無乜野可以做到同埋果單野我都係事後先知
一路都有跟緊,不過未搵到點整
賣平野咪壟斷市場班大戶唔開心囉
講真有咩好屌
好撚趕客
將簡體端調教果段code 抄過黎得唔得
你地搞錯曬,奸商尋晚先係全頻講點解

其實係因為唔順超有班人屌人料理賣得貴,嬲嬲地咪加晒價,點知班人仲係屌料理貴,佢尋晚咪全頻話以後升技整出黎既野賣NPC都唔益人
唔得,舊果個係韓ser底,呢個係台ser底。 好多野都唔同左。
lm
簡ser有市集最輕鬆
得佢地有果陣個價任set 而家有其他人整出黎賣得平過佢就屌 新手邊度搵錢同你買幾萬一套過渡裝? 日日上線淨係打石? 好似佢地咁得閒?
慢慢黎啦 總會到你歐
好似好多日無開直播,今晚可能開個直播吹下水,順便可能投下票復活節活動既定價。
真,招追月要去猶大蠟燭檯學真係好無謂,點知傷害又低

市面整裝既人淨係搞輕裝,重裝最多得7劍6盔甲 連靴都無

玩騎玩斧既人食得屎
請教下速度巴新登錄器完全開唔到2~4檔,一開即變慢速,明明未整跳舞之前都正常順暢
屌料理貴>所以佢賣裝唔再平?
個logic係邊, 諗唔明
學新技都係搞下啲色水野姐
猶大都算好快學到
但係精波⋯⋯⋯點打逆牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞