我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
呢樣真
當初仲以為打完猶大就學得
點知個NPC放係任務中間位
搞到又要升個女/男角
仲要行哂全程or打飛自己
明明猶大任就係個服要集齊男女角麻撚煩先改到直傳
成件事錯撚哂
事緣係比人屌佢賣平裝頂爛市(應該係比npc價貴幾百) ,有日佢話料理比人壟斷,賣得好貴話要進軍料理界,好似係咁再之後話比人鬧有d 嬲就唔太清楚
冇咩意見我玩到60 都係買平既R4裝同市集D裝
打得逆牛我諗都唔使要精波
全隊訓晒 無得閃無得落指令仲唔叫屈?
改到運氣成份咁高既要pk黎做咩 不如擲骰子玩單雙得啦
咒術都要改了 咒 單睡10,斧雙戒,必殺
睇完你回覆就知你on9仔
非電話版嗎?
新手路過
個ser咁多呢類傻閪... 點改善到成個質素
另外幫人post

成隻game最重要係職業平衡,但呢個ser係GM鍾意嘅職就改強,唔鍾意嘅改弱,同平衡無關。舊ser改勁士兵唔再詳細講,而家個新ser一樣無故加咗氣功彈粒數(lv10最多多3粒),又唔改埋亂射多啲箭?強法T字唔改日字型?點解因為自己鍾意氣功彈就唔理平衡加粒數?

好喇,反之,GM覺得嗰兩招舞「太屈機」,就改弱,唔係改少少喎,係大幅改弱到得返10%,咁不如直接唔好開舞者啦。跳舞打王無效,PK呢個行為喺魔力寶貝已經少之有少,連跳下舞打小怪都得10%?咁玩嚟做咩?你話PK屈機,點解格鬥士PK無啦啦可以出多三粒波唔屈機?

啲設定完全唔係因為平衡而改,係純粹GM自己鍾意。包括無端端喺已經有人lv7x-9x嘅情況下調低lv70後exp倍率,純粹係想大家為咗反對而上佢YouTube投票,增加佢個流量。想叫玩家增加流量係冇問題,但唔係特登改啲唔公平嘅設定出嚟引人去幫你加。
幫我post去連登
格仔本來唔食武器,同追月1樣波真係冇優勢
同話四屬祈禱無用果班一樣

黏巴達舞.捷舞,啪啦啪啦舞,又俾人當無存在過
但佢粒氣功彈好似有增傷,講真感覺幾大力 實際係點就唔知
我都好唔同意無啦啦改左個exp,呢啲基礎設定話改就改,啲人睇啱10倍先入嚟玩
駁吾刀

我都想知跳舞邊度屈機,pk?打王?定升lv
個回覆重點唔係單單改弱咗舞者兩招舞,係講緊啲設定唔係為咗平衡。你講舞者有其他技能都答辯唔到改弱石同睡舞係平衡。格鬥士夠有混攻同雙戒,點解要加氣功彈粒數?

個回覆係講緊成個ser嘅設定純粹因為GM自己鍾意,完全冇宏觀咁去諗改動對所有職業嘅影響。順便講埋,上面講嗰啲隨緣奸商嘈交事件,我相信都關GM設定事。GM好想新ser有人玩生產系促進玩家交流,所以遲遲唔開市集,就算開都係得lv3。但同時保留魔石5倍,即係打魔石快過生產,仲有邊個想花時間生產?導致成個ser物價癲晒,所有嘢都勁貴。個人覺得魔石5倍個設定要配合有市集。冇市集又未夠人流但魔石5倍,只會製造令隻game物價崩潰。

最後,啲設定可以係玩玩下無端端改(講緊exp),知道GM目的係想加流量,但令到玩家覺得唔公平同冇保障,就會帶嚟反效果。

幫我post埋今次,我冇連登account唔再麻煩你post啦。
感覺冇 大約1粒波300傷左右 1個亂射第1下200幾
波我4定5技應該100%傷左右 亂射好似55%定45%第一下
計埋裝備應該差唔多
而家係咪改返10倍?
感覺上人流已經少咗
食自己多
舞者set pvp先低%
係咪可以解決到個問題
我琴晚on覺得仲多人過早幾日
其實都係大戶既分身黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞