我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
而家聽奸商講,捷舞果D 好似仲有BUG
其實得幾個人玩
見得最多咪咩倉乜倉 角色名12345組住隊咁
真呀,雖然我都自閉5開
琴日好似見到有巴打招帕靈團 但-1 唔知最後搵唔搵到人打,-2都仲有機有人打 但-1真係想知有無人淨係會玩一個角色
要取捨 之前打法仔幾隻人都只係一隻跟左上車,不過延續性既任務又棘手d
見到個藍毛要人click入佢既YouTube link
就已經好笑啦
原來係想做YouTuber開盈利
希望無傻仔証冊果時填email password係平時
用開既email password啦
依d不知明既人其實好危險
無乜好講要講究既玩私服已經係高危,個程式比防毒判定係木馬就算有人填哂自己常用既email 都無意思嫁登入一樣要電話或裝置驗證,唔洗杞人憂天,陰謀論化
訂閱人數達 500 人;過去 90 天內上傳 3 部公開影片;過去 12 個月內的有效公開影片觀看時數達 3,000 小時,「或」過去 90 天內公開 Shorts 累積 300 萬次觀看。
同講危險
永恆初心,幻塔,亂2 仲危險,前面兩個chok你電話號碼,亂2仲勁,chok埋你身份證明文件
開唔到人?
係真的
會彈game
係,全部魔力個登錄器都係判有毒,依個走唔甩
要有取捨
等睇一個月後仲有幾多人玩
開個世頻就係比佢地班人係度show off 煩到on9
而家開返個?
原來有圍威喂
人地個旗號打得好好聽 話比人組隊 搵團用

但係要問佢拎link 唔會放上黎 咁大家知咩事啦

最好笑當初話開dc會冇人係度討論

結果佢地自己開完唔公開之外 gm都入埋去聽佢地講
而家個SER既定位根本同簡服完全唔同
一堆野唔拎出黎賣 寵物樂園又唔開 (講錯 係遲D限時開)
買/賣家人數少根本維持唔到一個正常物價既市場
夾硬想拖長壽命只係會令到人加速棄GAME
玩得魔力應該最少三十歲番緊工 都係想解番之前未解過既任 得閒PK開心下 少數冇番工日日當玩呢個SER係正職就另計啦
我都幾肯定好快剩係會得番一班爭住認大佬既人玩

你岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞