我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
岩岩睇完法城d檔 6lv裝幾千蚊有件
之前講過想持續持久應該要轉課金制賣卡時之類,再用堆錢搵人幫你FIX BUG轉個好既SER
依家FIX 1個BUG太耐搞到D人成日屌
岩岩屋企跳左電制之後發現全部AC都入唔到
連跳制果陣冇login果d都係咁...有冇巴打一樣
你email D login 名比我幫你睇下, cg@bluemo.org
當然我好多謝班生產系
無佢地整直頭無得用
不過成日話打下石就夠錢我就唔認同
事實係戰鬥系又要學寵技又要升職又要買水料
其實都無乜錢淨架啦
升5隻師範升完直頭無錢補魔
都未計升魔傳技果條數
好彩有d ching 好人賣好平
sd左, 唔該曬先
有d果陣冇login都唔得
我岩岩睇過, 你D acc應該無卡住, 你再試下
好, 唔該巴打
岩岩試完都係唔得唔知點解
我試下重DL先
緣份奸商最平,npc價加幾十,佢仲要好好人剩係賣中間~次頂能力既裝

但而家佢嬲到唔賣野啦
逆向開發仲好玩過魔力本身

幫佢個登錄器轉左個公仔佢
想問下藍毛
22號個抽獎有冇轉職保證書?(技屋應該肯定冇啦)
隻傳想學潔淨同超恢,唔想重新升過d技
雖然我傳都8技晒,都未學巫技
但抽獎一次好野就出晒,好似下次再抽就無咩慾望
所以我應該今晚就去轉巫 之後去坎慢慢練返 其實都好快
藍毛巴 速度巴 開2,3檔就變慢動作 開4檔就高速 有無得搞搞佢 係突然咁
真係唔知咩原因,之前岩岩換3.0登錄器只可以用1檔,用2~4檔都變慢速,幾日後唔知係咪reboot過後又突然可以用番4檔,搵唔到原因前只能夠將就用住1檔先
童年回憶 LM
少左好多人賣寵賣裝
魔力真係要多人玩個生態先function 到
好掛住魔力寶貝2
玩生產同解任務好開心
琴日想買定水去打綠生 發現無哂人賣水
本身魔力就唔岩呢個年代玩
最耐玩都係水藍個種慢setting
不過玩到成兩組楓幣乜都有都棄埋game
而家同步玩緊台仔變態服 都係爽個一兩日就完
可能真係開市集同寵物樂園好啲
賣水料多數都係嗰幾檔 多數唔係賣完即刻換新一批上架
料理我見長期有 都keep住有幫襯
水就星期六日都唔係好見
巴打早講 我整水比你 你捉水龍比我交換ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞