我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
有冇巴打係專做賣礦木花布料嫁想尋合作,可成本價出讓裝備
即係依家冇捉寵樂園?之前睇po好似簡體版有?
咁而家有冇內掛?
少年你太天真,跳舞1技同2技我set左10% 成功率。
採集升職好痛苦巴打有冇得取消資深任既等侯時間,又或者好似合職咁免做任直升
其實就算正服都有呢個問題 一啲冷門寵好少出場機會 所以希望百花齊放少少 令唔同寵有唔同特色
咁竉物樂園收入場費十萬蚊先入得 有冇得諗
隔離水藍都有出其他寵的改圖,可以參考吓
顺便想問採集系升御用有無改易咗?跟原廠要夾埋修武好煩
巴打有無懶人包講晒改左D咩設定
無改易,
而家仲有幾個BUG係升唔到御用住
賣 8LV 輕裝
8LV 弓/回力+帽服鞋 8萬
8LV 杖+帽袍鞋 8萬
我都解左幾次資深

你玩採集咪幫你代造一件500 咁 你出齊料
thanks不過d 夠料都有段距離太多範數未玩得掂
細個屋企唔俾我打機 又冇零用錢買點數卡所以偷打魔力都無機會
咪大個咗先玩返, 童年回憶黎
最勁玩到單殺盜賊
依家先down 會唔會好遲?係咪個個都升到好勁啦?
我幾隻人仲係得30幾lv 你隨時玩一兩日都追到我
我開服開人到依家仲係20lv
你有你自己玩,其實都係單機多 好少好少時候先會有人叫打乜+++ 似單機驚多過mmo

但應該只有裝同水料會跟唔上,d人已經整緊7裝8裝 600mp 無人再賣低lv野
除左睇緣份先見到果個隨緣奸商之外

真係只可以去市集
大家都係一人包辦哂咁濟,見人打里洞都10開 兩隊一樣名 生產又同名十開 真係少數人先2開3開淨玩戰鬥系
頭先好似見到隨緣奸商係全頻話第日會開埋廚

佢係咪想趕盡殺絕
俾奸商係全頻屌了
藍毛~
我見你舞者招技整返好...
但係"黏巴達舞" "捷舞" "啪啦啪啦舞"
招技係用到...但用左過一陣會自動彈GAME.. 係依3招先會發生...
唔出冇試過彈
唔會, 去到高LV都幾難升下
仲未有人封頂
90都未有
隨緣奸商之前係全頻話佢用緊舊端去練亂舞,你去搵舊端頂住先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞