我開左個魔力私服。 繁體

1001 回覆
24 Like 22 Dislike
之前好似話打卡器交易唔到
係咪用擺檔大法?
唔係,
卡豬 (半小時卡時) 果個先易唔到

打卡器5耐一直可以交易丟地
會唔會加獵人嗰啲食材箱??

我記得正服嗰陣時都好有用
點解得剪取係40一set其他採集都改左?
採集系升級係咪都要等時間咩芝士等一個鐘果d

解芝士記得要計埋秒 唔係無野拎
我有隻仲fail埋 要重解
重解果隻拎左黑暗戒
等緊市集同寵物樂園開返先玩
70lv去邊打石好
好似都係里洞?
清得哂就召3+崩寵
召3藍色果隻真係好鍾意防,起碼要2隻崩寵
岩岩睇藍毛網
26/3/24 更新預告 水龍裝變動(reboot後生效)
水龍之弓 敏10-30 亂射耗魔-20% 其他不變
水龍之斧 攻220-250 必20-40 防-20-30 閃-5-10 抗魔-10-(-20) 耐200
水龍之劍 攻200-310 耐200 其他不變
水龍之槍 攻140-180 反15-20 其他不變
水龍的小刀 使用等級降為3 其他不變
水龍之盔 生命100-150 防60-75 命中1-5 必1-5 閃-5-(+5) 抗魔20-30
水龍之鎧 生命100-150 防150 全抗+10 抗魔15-30
水龍之靴 生命20-50 防80-100 魔150 必5 命5 抗魔10-20
水龍之鞋 攻20-40 其他不變
水龍之盾 生命50-100 防60-80 抗魔10-20 其他不變
水龍之帽 敏20-30 其他不變
藍毛可唔可以多d變身卡
係 D怪夠哂廢仲要大粒 走前仲可以打埋召4王刷下魔晶
有冇開到百人道場 鍾意以前513 百人打4色盤多過王守
咁試下詔3先
水龍劍可以攻擊高過水龍斧

係咪係咁二改下數值就叫做左野

想講d惡意評論

個ser咁多bug 唔去搞

銀行bug最基本最影響 要用埋勁好笑既方法解決

係要搞埋呢d無謂野

寵裝個堆又係 你未接觸了解過又想加

但係連基礎都未打好 人地比意見比反映你

你又覺得人地敵視你 叫人不如掉番轉人地開你玩

今次講到呢度

留名等死忠屌我 仲人地唔洗錢開ser仲想點!
以前3開1魔2弓好好清 3崩寵
隻弓仲要係萬能人黎 升哂8技前3隻王都唔洗打
今鋪水劍屈機了,劍士贏
無迅果,廢左好多
水龍小刀由7lv 裝改成3lv 裝有咩用?比生產用?醫生用到10lv 反而將個門檻降低...加招生存技比醫生啦,再係咁醫生轉弓手格士玩算了
見到好似頂魔攻既8杖好心動...睇錯15000蚊禁落去話金幣不足先知原來15萬
水龍小刀明水半魔。。。。真係無用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞