[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今次英雄碎片係味羅兒最值得換?

限免有無玩過 好鬼難用 考慮緊好唔好換

羅兒走位好緊要
記得之前有個巴打放個段片上黎,佢走位

有冇片/關鍵字眼,想學野,諗緊換唔換

上個post後少少有片,或者睇下youtube學下人地點走位

買咗返黎玩咗場無用過

羅兒好用同唔易死 用過其他on9法師你就知羅兒好好
點解回血奧義唔受歡迎

要不朽不如要庇佑,仲有加4%跑速
今次英雄碎片係味羅兒最值得換?

限免有無玩過 好鬼難用 考慮緊好唔好換

羅兒走位好緊要
記得之前有個巴打放個段片上黎,佢走位

有冇片/關鍵字眼,想學野,諗緊換唔換

上個post後少少有片,或者睇下youtube學下人地點走位

買咗返黎玩咗場無用過

羅兒好用同唔易死 用過其他on9法師你就知羅兒好好

好考走位
講左幾日都無同過post既人一齊玩

咩排我c 缺打野

唔識打JG

前期好睇打野果個風向拎到龍易打好多

你本身四排差個打野?

單排 好難升
最煩係有D撚屌掛機

你加我好友我地試下雙排玩下睇下夾唔夾?
id 超級廢青

見你用金立金立好用不過少人用

依家唔興啦
我都放棄左佢
個個都蘿兒拉茲

不過我都係用克里希
拉茲點先可以輸出高d, 成日都唔過20%

勤力啲射

勤力啲射

中路對佢好煩

勤力啲射

想輸出高用金立場場2x

巴打咩id?

勤力啲射

想輸出高用金立場場2x

巴打咩id?

我加你啦

都得既
其實啲id點解要咁神秘
你地係咪2級奧義先有錢先買3級?

無買過2
打場經典玩下先

勇真係好屈機
有啲後悔琴日無用碎片換佢
戰士喎唔用熊貓仲有咩好選擇 熊貓一逆風好似無用咁下下要埋身想換

熊貓已經係最勁個隻
打逆風用愛里渥馬都幾好用既
可以幫手控人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞