[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

呢隻真係好煩

如果對面隻愛麗絲唔係on9,已經估到呢一仗好惡打。一定要捉死佢,又要分散睇住佢幾時放大

我覺得用得愛麗絲都唔會係on9
好少聽人講愛麗絲雷

頭先有隻愛麗斯走凱撒路,由得射手一個係魔龍……

都有愛麗斯俾人掉低係魔龍路一個行
排位連續兩場係咁

我覺得愛麗絲一開始單魔龍好啲
快啲上四有大,魔龍戰會好有利
之後再遊走

笑左 高手

因為我試過一開始遊走比人叫我去食兵
不過 配唔同人有唔同玩法啦

你打魔龍 邊個輔助? 雙輔助?
你一個人頂魔龍 你4LV前驚唔驚比人爆左座塔?
人地開魔龍係咪要等你4LV先開?
.....

好少聽人講愛麗絲雷

排位連續兩場係咁

之後再遊走

笑左 高手

.....

出愛麗絲比人叫別雙法 死返去中路清兵
有冇人開場
屌你 用親愛麗絲都單機 慘撚到呢
近排睇實況先發現a/s 排都冇人出射手
之前成日見冇射手就補位,玩左勁多場凡恩(因為我得凡恩一隻)
基本上場場都等運到等人Carry 輸多贏少
試過Troll到比台仔打字屌哂我全家

射手一定要有人幫唔係真係送人頭咁濟
但我都見過好撚屈嘅凡恩
每次比atm屈都有種受左侮辱嘅感覺

射手一定要有人幫唔係真係送人頭咁濟
但我都見過好撚屈嘅凡恩
每次比atm屈都有種受左侮辱嘅感覺

貂蟬都係 可以帶隊升一個層次 但絕對 carry唔起一隊 好睇隊友生唔生性
好想玩ad
但個人太衝
買左蝙蝠俠,好勁

好少聽人講愛麗絲雷

排位連續兩場係咁

之後再遊走

笑左 高手

.....

龍路如果搭馬洛哥德愛里沃瑪呢啲全部都可以玩輔助
我果時都係隊友叫到,配合隊友先留線上上四
隊友都係龍區拖到我上四

不過果時係戰隊內戰開咪玩,路人場我都係會乖乖跑
齊爾搭愛麗絲真係好撚屈
一開始買錯暴走奧義諗住玩悟空
而家好後悔,應該直接買暴怒加到16%
咁樣既話用熊貓或者其他戰士仲好
未試過打隨機單中打咁耐 雖然最後輸咗但玩得好爽 兩邊係咁瘋狂逆轉 呢波打到佢主塔殘血 下一波又比人反cap
未試過打隨機單中打咁耐 雖然最後輸咗但玩得好爽 兩邊係咁瘋狂逆轉 呢波打到佢主塔殘血 下一波又比佢反cap
有冇c rank一齊打排位?
ID: 台仔秀技術走位
岩岩買左隻艾翠絲

好爽
未試過打隨機單中打咁耐 雖然最後輸咗但玩得好爽 兩邊係咁瘋狂逆轉 呢波打到佢主塔殘血 下一波又比佢反cap

雙皇冠

雙皇冠

隻煩恩笑左

比賽有人用堇

Me 新手課金原價買左隻堇玩,先發現射手原來係垃圾

就快buff ad,以後打rank會多好多ad出場

單排最好唔玩射手喇....
冇人保護只係做ATM only

可惜我只係識玩射手
岩岩買左隻艾翠絲

好爽

有小小後悔買左 好鬼難用
見好多巴打又想約戰又唔想留ID係POST

有興趣就入黎留id搵人組

https://t.me/joinchat/EK3-ZUSJjwZYWbgNTga-IQ

單排大象升到b3,好撚痛苦
岩岩買左隻艾翠絲

好爽

有小小後悔買左 好鬼難用

招大好難中,睇準時機先放
有冇巴打退抗賣ACC, 有意收
有冇戰隊收人
b5 常玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞