[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
單排上A難唔難

單排上S其實都唔難
個d打緊BC仲卡既應該檢討
點先算係保排

無控技保唔到的

象仔?
單排上A難唔難

單排上S其實都唔難
個d打緊BC仲卡既應該檢討

s4打左咁耐,s其實真係唔難上
疊場次都上到去

單排好難升rank
無論點carry都會有啲仆街仔送頭掛機
好彩系統見我連輸就會送一堆新手俾我屠
31殺0死 排位 唔講以為打緊電腦

.....我諗你係打緊電腦

係咪系統費事我地輸到del game
不過好無癮都係勢均力敵好玩啲

我諗主要比我呢啲人可以冷靜番掛...
我一連輸就發脾氣係咁亂黎
點先算係保排

無控技保唔到的

象仔?

象仔op, 解人地控技都可以保到人
特爾安娜絲真係好睇隊友
買左返黎用左一個月
贏真係好多時都係有隊友保

屌佢老母小丑,送頭都算,對面死靜兩隻殘血我大技控住佢唔幫我收頭,殺得一個,冇左團滅贏機會。之後話佢兩句退埋場,最後冇佢團滅多人一次,但差佢既攻擊望住人地主塔殘血贏唔到,比人反勝

屌佢老母小丑,送頭都算,對面死靜兩隻殘血我大技控住佢唔幫我收頭,殺得一個,冇左團滅贏機會。之後話佢兩句退埋場,最後冇佢團滅多人一次,但差佢既攻擊望住人地主塔殘血贏唔到,比人反勝

個名
新買艾翠斯 團戰幾op 高攻襟打

點解要話人?
對戰局無幫助既野少做為妙啦
新買艾翠斯 團戰幾op 高攻襟打

佢單挑好似麻麻
招大技好易避
上次用愛里撚狗咁撚佢不過可能佢用得廢

但團戰係不錯的輸出坦,高達女

點解要話人?

我都唔敢話人 最多心入面講幾句粗口 驚佢哋中離

點解要話人?

話人就免啦 多數都係提下要留意位置
佢出聲屌/提極唔理照送唔守
而搞到無得逆轉就屌到佢爆 唔打都要屌落去

點解要話人?

我發現通常最廢嗰啲就最鐘意嘴炮
你地點睇貂嬋
好脆皮 上唔到大場面 總係覺得佢跑得好慢
仲晒錢買左

係簿皮....但只要隊友保住你就
可以係咁控場

對住機動性高既英連線都贏唔到 比拉茲蘿兒屌打
後期打會戰 人地摸下你都冇左一半血

遲啲應該會buff既
當個泳衣skin出既時候
不過遙遙無期

真愛

本命角
但隊友唔理你就真係唔駛玩
最強中路法師係羅兒定拉茲?
終於單排上到B

我覺得係拉茲
無消耗又可以遠距離攻擊
蘿兒要近戰 比較難切後排(係團戰個陣)

點解要話人?

其實我係提佢下次團隊留意下,有機會搶我頭都冇所謂,唔好單機去打野炸

我覺得係拉茲
無消耗又可以遠距離攻擊
蘿兒要近戰 比較難切後排(係團戰個陣)

拉豬打同走都得 出場收硬一個咁濟

到底000係點做到

點解要話人?

我發現通常最廢嗰啲就最鐘意嘴炮

有時仲會嘴最勁果個人
因為通常d人廢到理解唔到正常人應該要做咩, 輸經濟都只係識狂團戰

啱先有鋪我玩蘿兒俾人罵
話我唔識玩剩係識匿後面
我心諗唔通我行最前 重點係我有開二技衝去打對面
大家哥德用咩奧義同出咩裝?
自己用緊荒無 血魔 純潔 /用咩奧義出咩裝
求指教
奧義真係限死玩咩英,
一開始買錯成8,9個三級奧義
到之後上手少少先買齊物理吸血,龍爪
但只岩戰士/弓用,想玩魔又冇奧

Btw三級既暴擊同二級差0.6%
二級已經1%,三級就1.6%
呢個奧義既三級最後先買

有冇巴打都係會諗買奧先後次序
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞