[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

建議你去練馬洛斯或者渥馬爾 好用好多

哥德耳啦 真心勁

薩尼都好玩既 牛魔真係唔太好用

薩尼推錯左會比人屌到仆街 推入來推到坦戰士去自己後排又屌 推出去搞到自己隊d技唔中又屌 呢隻做咩都比人屌 屌霸角色

好啦咁 哥德爾好難用

咁美娜呢 我之前用晒啲錢買奧義
同埋抽左1880個包

美娜廢到仆街.....你有咩角呀

會唔會係你唔識用咋 7成勝率
點解仲有人會玩射手?

新玩唔識 ap太強?

刺客傳說 ap得蘿兒同拉茲上到場
利申近期玩緊貂蟬

建議你去練馬洛斯或者渥馬爾 好用好多

哥德耳啦 真心勁

薩尼推錯左會比人屌到仆街 推入來推到坦戰士去自己後排又屌 推出去搞到自己隊d技唔中又屌 呢隻做咩都比人屌 屌霸角色

好啦咁 哥德爾好難用

同埋抽左1880個包

卡莉 牛牛 美娜 凡恩 趙雲

好啦咁 哥德爾好難用

同埋抽左1880個包

卡莉 牛牛 美娜 凡恩 趙雲

哥德啦好似都係送

過多排用紅石買啦
不過點解咁多人掛機 次次想打rank就4vs5
用卡莉勝率低到仆街
點解仲有人會玩射手?

新玩唔識 ap太強?

利申近期玩緊貂蟬

咁有無咩刺客好玩
點解仲有人會玩射手?

新玩唔識 ap太強?

利申近期玩緊貂蟬

咁有無咩刺客好玩

熊貓 莫拉 悟空 出齊三隻見到都頭痛
用卡莉勝率低到仆街

等坦探視野先好行去草叢附近
多d係草叢入面先用1技, 對面會睇唔到個黑池
隱形黑池

未出到第四件裝最好龜d,仲有唔夠打一定要走先,卡莉比人捉到一定死硬。

Btw帶疾走會有意想不到既效果
強勢坦好似係人魚,塔拉,哥德爾,馬洛斯?勉強加埋薩尼

利伸廢坦

利伸廢坦

依家輔助應該象+愛麗絲最強勢

利伸廢坦

拎愛里出坦裝 煩到仆街
堇用咩奧義好?
黎緊出果隻女坦點睇?
黎緊出果隻女坦點睇?

靚女 買買買
去左英國
有無巴打知點樣可以打到唔lag
無方法既話我就賣ac架啦

uu加速?

用左都係2xx ms
黎緊出果隻女坦點睇?

靚女 買買買

好靚女
去左英國
有無巴打知點樣可以打到唔lag
無方法既話我就賣ac架啦

玩歐服?

我就係諗緊賣左呢個ac去玩歐服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞