[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
所謂既推薦奧義 係咪要成頁都用哂同一款奧義先叫最好?

巴打玩開咩英?
奧義無fix 睇個人
我鍾意有時轉下試效果

見好多巴打又想約戰又唔想留ID係POST
不如開個TG GROUP約打排?

https://t.me/joinchat/EK3-ZQ3eZW9aJp1heryGvQ
有興趣就入黎留id搵人組
不如開個TG GROUP約打排?

https://t.me/joinchat/EK3-ZQ3eZW9aJp1heryGvQ

改左啲setting 用下面條link

https://t.me/joinchat/EK3-ZUSJjwZYWbgNTga-IQ
近排睇實況先發現a/s 排都冇人出射手
之前成日見冇射手就補位,玩左勁多場凡恩(因為我得凡恩一隻)
基本上場場都等運到等人Carry 輸多贏少
試過Troll到比台仔打字屌哂我全家

比賽有人用堇

Me 新手課金原價買左隻堇玩,先發現射手原來係垃圾

就快buff ad,以後打rank會多好多ad出場

專業

比賽有人用堇

搞到唔知用唔用碎片換堇好

堇14k買好過啦

有冇人有興趣一齊打

比賽有人用堇

搞到唔知用唔用碎片換堇好

堇14k買好過啦

錢難賺好多wo

14k咪一星期

https://t.me/joinchat/EK3-ZUSJjwZYWbgNTga-IQ

暑假玩單排要揾到唔練角唔掛機嘅隊友真係幾生修來嘅福氣

暑假玩單排要揾到唔練角唔掛機嘅隊友真係幾生修來嘅福氣

啱啱嗰場撞到個練角練刀鋒瘋狂死
點解仲有人會想練呢隻
單排用愛麗絲慘到仆街 仲衰過用射手 完全係睇隊友生唔生性

呢隻真係好煩

如果對面隻愛麗絲唔係on9,已經估到呢一仗好惡打。一定要捉死佢,又要分散睇住佢幾時放大

我覺得用得愛麗絲都唔會係on9
好少聽人講愛麗絲雷

但係啲隊友雷
控住個輸出仲同我係度打個坦
一係明明2對2滿血掉低我走佬

呢隻真係好煩

如果對面隻愛麗絲唔係on9,已經估到呢一仗好惡打。一定要捉死佢,又要分散睇住佢幾時放大

好少聽人講愛麗絲雷

頭先有隻愛麗斯走凱撒路,由得射手一個係魔龍……

都有愛麗斯俾人掉低係魔龍路一個行
排位連續兩場係咁
頭先果場我又玩凋蟬 對面個悟空草叢跳出嚟嚇到我傻左 點知佢一野跳落堆坦度就熔左笑到我痴線

總有啲傻鳩係唔識捉後排
頭先果場我又玩凋蟬 對面個悟空草叢跳出嚟嚇到我傻左 點知佢一野跳落堆坦度就熔左笑到我痴線

總有啲傻鳩係唔識捉後排

有時係電腦問題

我都試過明明想跳去隻勇到變左去個坦到

總有啲傻鳩係唔識捉後排

有時係電腦問題

開完技有冇睇清楚個範圍? 定係鳩禁?
set左血量百份比未? 打果陣知唔知佢地有幾多血?
....

總有啲傻鳩係唔識捉後排

有時係電腦問題

開完技有冇睇清楚個範圍? 定係鳩禁?
set左血量百份比未? 打果陣知唔知佢地有幾多血?
....

係個圈到。

不過呢個情況好少發生,原來有得set?咁去設定較下先
排位連豬3場趺返落a
排位連豬3場趺返落a

等我上黎雷你

呢隻真係好煩

好少聽人講愛麗絲雷

排位連續兩場係咁

我覺得愛麗絲一開始單魔龍好啲
快啲上四有大,魔龍戰會好有利
之後再遊走

呢隻真係好煩

好少聽人講愛麗絲雷

排位連續兩場係咁

之後再遊走

笑左 高手

呢隻真係好煩

好少聽人講愛麗絲雷

排位連續兩場係咁

之後再遊走

笑左 高手

因為我試過一開始遊走比人叫我去食兵
不過 配唔同人有唔同玩法啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞