[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有無人覺得魔龍係下路多數係逆風場

講講下又有d似
逆風人地打完凱薩仲衝出去打係咩玩法
台仔真係好垃圾 不過好似仲有mk仔 係咁”吊吊吊”

睇下情況,如果太逆風,搶唔到就即刻玩完

睇下情況,如果太逆風,搶唔到就即刻玩完

sor, 睇錯,已經搶完凱撒

18分鐘殺53個……

即係少?
你地點睇貂嬋
好脆皮 上唔到大場面 總係覺得佢跑得好慢
仲晒錢買左
你地點睇貂嬋
仲晒錢買左

係簿皮....但只要隊友保住你就
可以係咁控場
你地點睇貂嬋
仲晒錢買左

可以係咁控場

對住機動性高既英連線都贏唔到 比拉茲蘿兒屌打
後期打會戰 人地摸下你都冇左一半血
有莫拉哥德爾同隊真係好有安全感
你地點睇貂嬋
仲晒錢買左

可以係咁控場

遲啲應該會buff既
當個泳衣skin出既時候
不過遙遙無期
想問下邊種方式充值係最抵?有冇介紹?
納克後面個啲咩氣黎 見佢佢成場都有

胃氣
你地點睇貂嬋
仲晒錢買左

可以係咁控場

遲啲應該會buff既
當個泳衣skin出既時候
不過遙遙無期

真愛

講講下又有d似

有數據指凱薩係下路勝率係高
約6:4
B C 場 id:5211 -1

講講下又有d似

有數據指凱薩係下路勝率係高
約6:4

凱路多隻野怪發育 正常應該好打啲支援快啲
有時上路凱路帶左制裁都幾尷尬 個位連搶雀都難啲
單排上A難唔難
單排上A難唔難

超難,上c已經是極限
點先算係保排
點先算係保排

無控技保唔到的

單排好難升rank
無論點carry都會有啲仆街仔送頭掛機
好彩系統見我連輸就會送一堆新手俾我屠
31殺0死 排位 唔講以為打緊電腦
悟空真係好極端 一係超勁一係超廢

呢樣真
因為超高攻但太脆皮
次次用都難逃一死
有時真係走唔甩唯有殺多幾個換頭

單排好難升rank

.....我諗你係打緊電腦

單排好難升rank

.....我諗你係打緊電腦

係咪系統費事我地輸到del game
不過好無癮都係勢均力敵好玩啲

地圖唔平衡講左好耐
所以體驗服先要削魔龍
TOG紅方勝率高達七成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞