[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
打左38分鐘,想死

同埋想問下愛麗絲有咩方法草錢快d,買左冇耐仲未太識用
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

我都係近排換左,邊死邊學緊
一對一既話見人打比較常用應該係二技衝埋敵人,然後點一技,基本上實中一真傷爆發

另外配免疫,團戰預左係法陣入面輸出,所以用免疫頂住敵人第一波技能爆發好重要
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

一對一既話見人打比較常用應該係二技衝埋敵人,然後點一技,基本上實中一真傷爆發

另外配免疫,團戰預左係法陣入面輸出,所以用免疫頂住敵人第一波技能爆發好重要

你地玩蘿兒出全坦裝?
想問下依度係未有團?
仲有無位
打左38分鐘,想死

玩愛麗斯我通常少隊友2000 蚊 其實唔太影響
因為我唔係玩坦裝 所以通常龜後扔技,夠40-cd已經好夠做
求大神指點
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

你地玩蘿兒出全坦裝?

https://www.youtube.com/watch?v=eMxF827S3N0
我跟呢個出,不過我奧義無佢咁齊
紫奧義我出精靈,因為蘿兒真係行得幾慢下
大象咁難用既
飛龍巴打我瞓啦一陣要睇波 下次再打
打左38分鐘,想死

玩愛麗斯我通常少隊友2000 蚊 其實唔太影響
因為我唔係玩坦裝 所以通常龜後扔技,夠40-cd已經好夠做
求大神指點

血怒換戰盾
有冇人可以講下羅兒團戰點入場
傳說特別多垃圾 好廢
王者正常好多

中離都特別多
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

羅兒左閃右閃再開一技 通常用二技避人地大技 避完大技再到你連技就收對面皮 但成日用到無魔
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

你地玩蘿兒出全坦裝?

https://www.youtube.com/watch?v=eMxF827S3N0

我見有人玩全坦 有人就跟上面巴打咁半法半坦 唔知點揀好
莫托斯好型
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

羅兒左閃右閃再開一技 通常用二技避人地大技 避完大技再到你連技就收對面皮 但成日用到無魔

通常我玩蘿兒都會問打野讓唔讓得藍

一隻莫拉雷全隊
遇到呢啲唔勁又要串真係
今日新玩 用咗成皮金買英先睇到faq話用石買
今日新玩 用咗成皮金買英先睇到faq話用石買

重玩咪得
删game先
場場都輸我點搞
有冇人帶b排
艾翠絲賣$13888既機會係咪0?

諗下20888定23888啦

都好撚仆街下 台灣版
國際SER D英雄價格 正常好多
台SER 全部新角18888起
艾翠絲賣$13888既機會係咪0?

諗下20888定23888啦

都好撚仆街下 台灣版
國際SER D英雄價格 正常好多
台SER 全部新角18888起

cap張圖睇下?
397積分清零
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

你地玩蘿兒出全坦裝?

我見有人玩全坦 有人就跟上面巴打咁半法半坦 唔知點揀好

始終半法坦會輸出好啲 我都係用條片套裝 不過講到底都係技術同觀念重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞