[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
單排上A難唔難

單排上S其實都唔難
個d打緊BC仲卡既應該檢討

次次要升rank先黎比啲極品我
又要連贏兩場先升到

屌佢老母小丑,送頭都算,對面死靜兩隻殘血我大技控住佢唔幫我收頭,殺得一個,冇左團滅贏機會。之後話佢兩句退埋場,最後冇佢團滅多人一次,但差佢既攻擊望住人地主塔殘血贏唔到,比人反勝

點解要話人?
對戰局無幫助既野少做為妙啦

我都唔敢話人 最多心入面講幾句粗口 驚佢哋中離

話人就免啦 多數都係提下要留意位置
佢出聲屌/提極唔理照送唔守
而搞到無得逆轉就屌到佢爆 唔打都要屌落去

我發現通常最廢嗰啲就最鐘意嘴炮

有時仲會嘴最勁果個人
因為通常d人廢到理解唔到正常人應該要做咩, 輸經濟都只係識狂團戰

當然個人諗法唔同 五人人組想其他配合就出句聲都盡量合作 提完走位幫路好多時都有進步
佢唔聽都無所謂輸就預左 但佢開口出聲就搞都興 無得救就嘴下
奧義真係限死玩咩英,
一開始買錯成8,9個三級奧義
到之後上手少少先買齊物理吸血,龍爪
但只岩戰士/弓用,想玩魔又冇奧

Btw三級既暴擊同二級差0.6%
二級已經1%,三級就1.6%
呢個奧義既三級最後先買

有冇巴打都係會諗買奧先後次序

我就買左中間綠色先因為夠泛用
一二級垃圾黎 直接買三級就最慳錢
同埋巴打你都買錯好多下 有冇打算重練
奧義真係限死玩咩英,
一開始買錯成8,9個三級奧義
到之後上手少少先買齊物理吸血,龍爪
但只岩戰士/弓用,想玩魔又冇奧

Btw三級既暴擊同二級差0.6%
二級已經1%,三級就1.6%
呢個奧義既三級最後先買

有冇巴打都係會諗買奧先後次序

我就買左中間色先因為夠泛用
一二級垃圾黎 直接買三級就最慳錢
同埋巴打你都買錯好多下 有冇打算重練

屌玩兩局兩局都係兩射手兩法師
仲要連輸兩局
夠竟兩射手兩法師係咩玩法

第二局隻熊貓同莫托斯on99
一味9衝送頭 仲叫人集合去送死
有呢啲on9隊友真係火都黎

仲要連輸兩局

1/11/3

仲要連輸兩局

1/11/3

排咩? 點解可以咁?

仲要連輸兩局

1/11/3

排咩? 點解可以咁?

撞正依種人真係無得救
見好多巴打又想約戰又唔想留ID係POST

有興趣就入黎留id搵人組

https://t.me/joinchat/EK3-ZUSJjwZYWbgNTga-IQ

https://t.me/joinchat/EK3-ZUSJjwZYWbgNTga-IQ

岩岩入左
其實有機會齊人 可以開個5v5 連登仔們一齊打番鋪

岩岩入左

開完個group呢邊又靜哂

岩岩入左

開完個group呢邊又靜哂

其實本身有whatsapp group無諗過telegram都有咁多人入
諗住都係方便個十幾個bc排巴打可以易啲約
黃金祖卡係咪下版改廢?
黃金祖卡係咪下版改廢?

yup黃金合理既,1.5ap......
黃金祖卡係咪下版改廢?

王者都係咁又唔見佢op
點金AP加成低左既應該要拉返AD加成
黃金祖卡係咪下版改廢?

王者都係咁又唔見佢op

王者好耐之前就nerf過墨一炮
哩期見到好多人拎銅牌英去打rank..
唔係唔俾你打, 但你唔識用就唔好用黎打rank啦

有啲可能係補位
黃金祖卡係咪下版改廢?

王者都係咁又唔見佢op

黃金buff喎,無左un性鞋
黃金祖卡係咪下版改廢?

王者都係咁又唔見佢op

黃金buff喎,無左un性鞋

第一次聽到依個消息
新手上路,未玩過lol, 但係打C單排都唔覺啲人比我勁得去邊,個個衝埋個塔道比個塔射死係咩回事
龍馬係咪依家最屈?

清兵快 有位移 有控技 攻擊距離長 CD短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞