[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
7202 rank 欠一

sor 我frd有啲雷

唔覺得雷
係第一波魔龍戰俾人0換4拎埋龍真係好難好難追
仲要對面有象 愛麗絲 完全入唔到場
艾翠絲賣$13888既機會係咪0?

sor 我frd有啲雷

唔覺得雷

又象又愛麗絲真係好煩難打到痴線

sor 我frd有啲雷

唔覺得雷

又象又愛麗絲真係好煩難打到痴線

我地個邊隻黃金直接可以收皮
艾翠絲賣$13888既機會係咪0?

諗下20888定23888啦
有無連登戰隊
傳說特別多垃圾 好廢
王者正常好多
自從ban左大象之後我隻牛又可以出嚟剋死哥德爾,d隊友都見到我玩牛起勢咁屌
有無c排一齊打排位?
打風日有冇人幫我D1上C,差一場
自從ban左大象之後我隻牛又可以出嚟剋死哥德爾,d隊友都見到我玩牛起勢咁屌

有無出裝教學
我既實力超過65%既玩家喇
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

玩坦用金人
連技就唔識了
6410經典一齊打
坦黎講邊隻最好玩

另外 用悟空好易殺到人 但成日甩唔到身俾人殺返 有無咩技巧唔好咁易死
Batman大神carry
Tg nevergiveup17
悟空究竟點挽 冇乜打野英 rk練悟空練到b2直落b3
冇奧義 冇英雄 第一波魔龍基本上必輸
感覺打野單排最易carry 其次sup 但奧義 英雄貴到 上到b似係比人屈角色 莫拉 哥德 蘿兒

識野 一技幫人擋又得 斷又得 大枝團戰又好用
坦黎講邊隻最好玩

另外 用悟空好易殺到人 但成日甩唔到身俾人殺返 有無咩技巧唔好咁易死

馬洛斯定大象好用
感覺打野單排最易carry 其次sup 但奧義 英雄貴到 上到b似係比人屈角色 莫拉 哥德 蘿兒

挽你

挽你

冇奧真係唔好用悟空
前期幫人r痕
但唔知點解b排啲人好鍾意用悟空打野
坦黎講邊隻最好玩

馬洛斯定大象好用
啱啱用碎片換左羅兒
有咩要注意
點連技

我都係近排換左,邊死邊學緊
一對一既話見人打比較常用應該係二技衝埋敵人,然後點一技,基本上實中一真傷爆發
打左38分鐘,想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞