[IOS/AN]歡迎來到傳說對決 (10) 掛機者死全家

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
岩岩上演左一場絕地反勝
冇哂塔 死守左十幾分鐘
對方一次失誤 就一下爆到入去
個乜鬼開學寶箱抽中左

但我唔識用呂布
玩法師打排位用普雷塔真係好爽
用蘿兒同卡莉輸到仆街

最後贏左

so rich 蝴蝶skin

幫個小妹妹買衫衫
單排用愛麗絲慘到仆街 仲衰過用射手 完全係睇隊友生唔生性

呢隻真係好煩
有冇巴打而家一齊輕鬆打經典

呢隻真係好煩

有時愛麗絲一招大可以扭轉戰局

呢隻真係好煩

如果對面隻愛麗絲唔係on9,已經估到呢一仗好惡打。一定要捉死佢,又要分散睇住佢幾時放大
岩岩上演左一場絕地反勝
冇哂塔 死守左十幾分鐘
對方一次失誤 就一下爆到入去

我都試過

不過對面一死曬即刻投降,仲講左句我唔比你地開心,88

呆左

我今日C1上到B5之後都遇到好多弱智
場場都打逆風好辛苦

呢隻真係好煩

如果對面隻愛麗絲唔係on9,已經估到呢一仗好惡打。一定要捉死佢,又要分散睇住佢幾時放大

我覺得用得愛麗絲都唔會係on9
好少聽人講愛麗絲雷
有無巴打玩單中?
同啲弱智玩真係想死
對面四個法師佢出物防
近排睇實況先發現a/s 排都冇人出射手
之前成日見冇射手就補位,玩左勁多場凡恩(因為我得凡恩一隻)
基本上場場都等運到等人Carry 輸多贏少
試過Troll到比台仔打字屌哂我全家

比賽有人用堇

Me 新手課金原價買左隻堇玩,先發現射手原來係垃圾
射手令你感受邊緣人既感覺
即使有輸出,d隊友都唔會保你
玩法師打排位用普雷塔真係好爽
用蘿兒同卡莉輸到仆街

蘿兒要有奧兒,卡莉要走遊走同走溫泉路

呢隻真係好煩

好少聽人講愛麗絲雷

我地都有個愛麗絲狂人代表奶西巴

呢隻真係好煩

好少聽人講愛麗絲雷

頭先有隻愛麗斯走凱撒路,由得射手一個係魔龍……
近排睇實況先發現a/s 排都冇人出射手
之前成日見冇射手就補位,玩左勁多場凡恩(因為我得凡恩一隻)
基本上場場都等運到等人Carry 輸多贏少
試過Troll到比台仔打字屌哂我全家

比賽有人用堇

Me 新手課金原價買左隻堇玩,先發現射手原來係垃圾

堇唔會垃圾 中後期d傷害好變態
只要你前期先農好經濟就無問題
所謂既推薦奧義 係咪要成頁都用哂同一款奧義先叫最好?
所謂既推薦奧義 係咪要成頁都用哂同一款奧義先叫最好?

唔係,最多兩款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞