戰地老手入嚟,Battlefield 系列你哋點評價?

324 回覆
13 Like 16 Dislike
算係
成個mod家陣進化到成隻獨立game咁
https://playfh2.net/
熱能鏡揾人快好多
利申試過上海attack helicopter百幾殺
BF2 for sure

地圖夠大 每隊小隊有唔同objectives 講究teamwork 又有commander support 載具既發揮更明顯 係真正既battlefield

BF3 metro BF4 locker係爽
但去返普通槍game咁 遊戲性比唔上BF2

另外 二戰永遠都係男人既浪漫
雖然1942 BF5有二戰background加乘
但我都係投BF2

其他見到都唔想玩

利申:近年已經轉左去打Squad
無錯!好刺激熱血
bc2個d先係拆樓
打後個幾代完全比唔到見野就炸嘅感覺
仲玩緊bf1
做打緊bf1 online
其實2042依家update得幾好玩
外掛又無戰地5咁多
server仲有冇人?幾年前等人都。。。等到開唔到場,quit
玩單機故事模式囉
依家有咩ww2 game推薦?
我上隻玩已經bf5, 我覺得唔差
Hell Let Loose買咗但連ser好唔方便
咩名
2042 而家 playable 啦
其實係
不過頭開得太差
又未去到2077咁大改變好難令人改觀
2042 令我對呢隻game 徹底失望
EA 又搞死一個IP
我有玩 2 3 4 1 同5 同 2042
1 我遊戲時數差唔多1000小時
如果要排名 1 > 2 > 5 > 4 > 3 >>>2042
出左2042 令我轉左會COD = =
當年覺得最有feel 係 BF1942 FH 既 omaha beach
對比原版差太遠
3 最深刻,為左隻game 親自砌機
甲板揸飛機個畫面靚到
bf1仲有冇人玩ps平台?
不過玩來玩去都係嗰班人
新嗰隻cod 而家steam 勁食負評喎 相反 2042 而家第6季已經playable
好過冇人同你玩
FH2 我steam deck oled 玩唔到
ja3344
ps4
但打歐洲ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞