Affordable Watches 手錶討論區(40)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
講開,有日係地鐵見到有人隻錶條錶帶同呢隻好似都係H 形咁,錶面白色,遠睇睇唔到logo 但應該係12 點位下方細細個咁,自動錶黎,會唔會有可能有巴打估到係咩牌子
H link 都常見呀,不過應該唔多人帶細牌掛

如果無潛水圈會毒到
但公價唔平成9k . 機芯普通。值唔值得買呢
錶面有少少似圖二
如果唔係affordable range 有無咩idea
純粹想知會有咩可能
gp 應該正路啲,又或者 piaget
應該兩個都唔係,因為我印象中係有12點marking,而個logo 係12點marking 下面細細個咁
所以先話似係圖二
可能真係圖二
依隻?
前排去買,間代理都咁講,佢話唔會再有錶返
話咸仔自己賣返就冇discount
肯定唔係
個H link 唔係呢個樣
無大折扣就無競爭力
網購
如果講真
Hamilton 做到專門店冇折扣都幾威
唔多牌子做到
我諗佢行天梭條路,唔會話冇折,死貨實有折,hit嘅肯定冇,幫襯多幾次可能有紀念品,錶帶之類送。我會網購,平就得,佢都係2年國際保
有限量版會留比你買先,例如murph 限量盒實電話搵你先,多數BT都係咁,玩VIP制
想請教下各巴絲打,請問邊到可以打多個方形嘅窿手錶窿?如圖

小弟周圍問過都係得圓形
呢個級別既牌子無人有興趣玩掛
個客買一次留電話同名,我買天梭佢都主動叫我留電話同名我估天梭都係咁,如果唔係去eBay 買PRX平千幾,邊個幫襯佢?BT 開得都係要做生意
你去南記嗰啲賣手錶架生嘅地方,買支打皮帶窿嘅架生diy
真TV版
本身覺得個款好薯,但配呢個面就好夾
唔知佢抄海鷗定海鷗抄佢
最原本個隻係邊隻
應該都有折嘅
代理比到折,咁拎貨一定平過啦
即係而家咸仔個part都要自己賺
但係吸引力好似不大
有限量版時熟客優先,例如murph出嗰時錶唔限量,但個錶盒限量,係interstellar 個5維度空間概念,唔記得限幾多,幾千個盒咁全球,係好難買到。呢個錶盒連錶fullset居然eBay炒上萬幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞