飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
吓…..笑話黎架?

喂,屌你老母早抖啦。白痴仔
你去左邊個商場個廁所
吓?!原來借人層樓???你真係好撚好笑wor
呢個鐘數有咩商場仲開???如果我證明呢個係屋企 你會唔會願賭服輸捐廿萬???唔好咁多廢話啦
咁樣飛揚
唔好再理佢了,預咗條傻柒笠水

條van仔佬俾呢度撚到痴Q咗
成班抵死啦。助長地產霸權 冇一個係無辜的。
要鬥貴 咁證明係邊 同要證明自己名下好合理啫
純粹鬥大既 我祖屋連花園15000呎wor
你唔好又自己名又乜乜柒柒啦。照你意思,你上山頂搵間house 影足半年,同一間屋唔同角度連名連日期。規矩講到口水乾。

我唔使証明間屋係你,就算間屋唔係你個業住肯比你咁玩,我都直接認輸ok?

就晒你啦。唔好再咁多要求啦好冇?
唔洗兜喇,係有心一早貼咗

van仔佬窮撚扮有錢
好。證明啦
憨鳩 你證明唔到間屋係你既有咩意思???
你有錢租村屋係你本事 我600呎私樓係我名下物業
喂喂…算把啦,收手啦。同你岩岩大佢條友say個sorry咪算囉。

大家好落台。我而家都唔知你係度証明緊d乜。

叫你捐一皮都ee哦哦就知你咩料啦。我開頭就係怕你有錢先唔敢開咁大。一皮你都縮到咁就唔係大大聲廿萬啦。又咩真係有呢d我掃晒。
咁你又係度證明乜野萬2-萬3蚊租一層村屋就扮大袋
證明你條廢柴笠水囉,屋台賤畜笠水狗
邊個商場係咁既佈置??
納米樓
其實你想既我三年後五年後再影返同一個位比你睇都得。

車都得。咁你就算當我租,我租到咁多年你都抵輸啦。

問題係你個part又點呢? 你唔想捐一皮野,你又去租幾部車,租間house玩下囉。
仲乜鳩野, No,小朋友,我原意唔係睇你有幾窮ok?
香港樓8成都係咁架啦 你大陸喱?睇下你間公屋有幾靚
你而家咁樣係浪費緊我時間同無辱緊我
你弱智???一陣你係車行aa狗 錦上路村屋 門口就賣車 夠撚你玩一係證明你名下 一係大家貼銀行戶口最快 當你借 都要你有本事借到番黎
咁似以前高登財經個post,一直吹自己幾大袋幾有錢,最後捐錢好似3,5千都捐唔出
佢想玩膠玩到大家嫌煩棄po,睇嚟技窮了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞