飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
我幾時話好撚有??公屋狗先會覺得我搶口既啫
一黎就大鳩人廿萬,又話有個d盤就掃晒比高佣。

咁都唔係好撚有?

我輸一皮我都肉赤。
我唔肉赤喎 貼銀行戶口啦 係咪充大頭鬼高下立見
志在參與
唔好攪咁多野啦,我岩睇你上面post 又驚我間屋係大陸又點。反正你間屋係市區,我又今日得閒,不如就約去你會所見,我見完你,即刻返屋企再影多次唔同角度既相上黎。

但你要我出黎,就捐多少少去慈善機構,五萬ok?

最多出到黎,我直接電話開埋銀行戶口你睇。
去我會所見?做乜鳩??當你唔係大陸
租層大西北村屋就充大頭鬼扮上等人?
講咁多廢話托柒咩 直接貼戶口啦
高登個屈機男咁多年前,除左佢本人都無咩人會記人佢係睇淡樓市,除左佢自己,你9秒9就記得佢生平係點?
點呀,又廢up一輪之後當冇左件事呀?

我驚你貼用你舅父個acc最後都係得幾十萬,你出黎,大家用電話開,冇得做假。

唔好講咁多廢話啦。
你自己post個舊post 一㩒入去已經睇到啦
乜而家咁多匡智人士都識用連登嘅咩???
抵撚死
舊post係連登再轉返高登個post, 屈機男一早係高登潛左水,佢當年只係講港股
瞓啦傻閪 我屋企隨時都擺幾十啦
恭喜發財 新年快樂
見你咁世界仔 留payme 醒封老毛 祝你學業進步
我真係唔知你做乜撚野,愈講你d圖愈露晒底。
係啦 又露底 又嬲 又燥底 又貨van佬 又aa狗
打黎打去兩督屁 貼得未呀 啊大老闆
Aa狗加倫敦金騙案?

你想我貼乜鳩?

直接出黎,我開我銀行戶口你睇啦。最最最緊要帶埋你d cash 出黎去捐。
8分鐘行到去西鐵站
同埋你偷舅父圖都比d誠意學下我叫你舅父幫你寫埋名同日期呀。
酸撚到又倫敦金 你未見過錢??
出你個閪 直接連登貼 搵人借多部電話拍片錄銀行app就係啦
你可以慢慢酸
你唔係住公屋,裝修完個廁所,連留下會所都冇呀麻
我唔酸呀,圖加名就規矩黎架啦。反正你上面張圖又岩岩先影既,我又比返十分鐘你同一張圖加返名呀

睇你真係柒撚到,想笑撚死我咩,比埋機會你叫你出黎show off下又唔敢
你話咩咪咩囉 我叫kelvin lee揸貨van添笠水狗慢慢吠
澤豐西鐵站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞