飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
而家樓市再大跌,唔知而家點呢?

https://youtu.be/MwjOdzFrN4o?si=po2kFrZ3CVvc_72a
假盤就無謂貼出黎啦
呎價8k幾 有幾多個我同你全部要
每個盤拆10%佣金俾你
有d假
10個月前都跌兩成
依家跌咗幾多...
冇事既, 係好寶貴既經驗
粥底反彈
old news......
Keep住左手交右手,刷返個貴成交價出黎。
入左伙?
未買過樓一睇就知 呢d假盤都信
自住驚西
住都賺唔到
賺左經驗
你件廢柴出世到宜家中年係地獄生活緊嫁啦地底泥
你睇下自己 四十歲人 一無所有 同七十歲老豆老母住
身邊啲共事既人係公務員編制 自己NGO外判文員

其實連登最撚好笑就係你哩隻公屋留港撚 人又老 錢又無 淨係識犯國安同叫人去死去火葬場 返工就日日比老細踢春袋 你真係淡淡中最柒廢果個 比人笑到有第6個post 你話你柒唔柒 其他人無 得你有 最應該死就係你件社會底層垃圾 浪費公屋資源

黑心中年白卡公屋狗想改名洗底?落地獄啦廢柴

【6】NGO外判文員+40歲中產(自稱)+ 公屋留港撚 會員 通宵要食海狗丸討論區
https://lih.kg/3508131
樓宇價格可升可跌,投資者有機會蒙受損失,而過往樓市表現並非未來表現嘅指標,買樓前請衡量還款能力作出風險評估。

以後買樓廣告加呢句算啦
輕度弱智??

同買車一樣 又冇人講過買樓包賺
弱智都知可升可跌架啦
你咪去嗰班苦主面前講囉, 咪跌少少上唔到會就喊苦喊忽啦
傻淡最鐘意睇住假盤打飛機
咁係佢地弱智揀建期啫 無錢充大頭鬼
買得樓花唔洗承擔相應風險啊???包賺仲有邊個會住公屋邊會有窮鬼??
得?唔洗比稅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞