飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
要點prove?你話商場 我話唔係 我證明咗唔係商場就找數啦 男人老狗成個太監咁玩賴皮
咪就係一堆冇名既錢相(就算有名都其實唔係好多錢),一堆送貨既藥,同埋一隻不知真假既金撈。

九龍2房私樓同一部gla 。

雖然我都証明唔到d咩,所以我今朝起身就已經開始約佢出黎,面對面開銀行app再影比大家睇就最實際,但五萬佢又話少。問佢想幾多又話要去送貨,但又keep住覆人但就唔理我。
又要答呀。唔好要我重覆啦
我賴皮咩?我係你10分1咋
你點對人咪人點對你囉。貨van佬
兩位拎晒啲屋契、鋪契、牌簿、銀行account balance再搵張紙寫個名影張相

我最多幫兩位計數
代慈善機構多謝你地其中一位
約你老母咩有料直接連登貼啦
絲絲縮縮5皮野未夠我一個藥房幫櫃既花紅

係啦 貨又假 得個盒 錶又假 得個殼
直接貼戶口啦 琴晚講到今日 24小時都黎
影黎影去 萬幾蚊租間濕鳩村屋都拎黎講
屌,佢一開頭叫你影相又話得10分鐘。影完又係到吹要佢老母塊閪係張相到
搞左半日佢先張廁所角位既相出黎。

佢點會夠膽出丫,可能d野都係借返黎影幾張相
答乜野呢??你找數未啊??
你自己look返上去睇啦。問完又問
你都未找數啦,我做乜要找
我隨時ok 冇鋪契咁犀利
為慈善出盡力 大多佢18萬
齊頭38萬 佢咁鐘意為公屋戶發聲

銀行戶口少錢嗰個 38萬捐去“公屋聯會”
你咁激動仲咩?我真係好有承意約你出來大家打開個app睇戶口結餘。大老,你覺得五皮野少,但我覺得好多,求其放張幾百萬結餘既相當贏左呀?最少都出黎對身份證對名啦。

我淨係話你隻撈唔知真假,冇話你其他野係假,唔通真既又值好多錢咩
屌⋯⋯38萬,你捐左尋萬講個一萬先講啦。

鬥吹,我捐一百萬tim 呀,on99
請問捐咩一萬呢??
你唔好咁激動就真 緊係戶口對身份證啦
隨時貼得架啦 唔好又諗一大輪兜黎兜去戥波鐘啦
佢係咁,一味得個吹字。藍絲質素
所以唔洗點同佢認真
吓,我係度貼張身份證同戶口比你?你貼先囉。我唔兜呀,我直程係淆。

你藥房仔nobody ,我有frd架wo。

你出就出,唔出講乜貼乜都係多鳩餘,淨係叫你係上面show錢張相加返個名炸,都攪撚左成日都仲未見到圖
貼到38萬出黎先講 幾皮野出你老母
自己上返尋晚d post 睇啦。 講完影完又話我租樓,緊住又大西北屋仔,又話要返大陸影又扯到去唔知邊。

我睇你舅父個post你好似話自己40歲,仲大過我,我先3到尾。唔好咁小朋友啦咁大個囉。5皮野真心唔少錢,都已經唔使你行,約你樓下會所我黎搵你,仲想點?
你隻隻字我都識 組合乜一齊就睇唔明窩??
直接啲 俾個理由我
貼到你出黎?

賴皮狗變跟尾狗
又話自住驚能咩嘅?
其實我唔明正常人都有既野貼黎做乜,但我想問貼到你係咪出黎?
香港人嘅信仰就係買樓一定賺唔會蝕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞