飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
半年前個個都叫我鄉黑藥房金錶佬 都唔知貼幾多次啦
唔好嘥阿叔時間啦 我即刻寫id貼多一次 你捐幾多錢先??一味鳩up毫無意義
唔好咁廢話啦,出黎,開銀行戶口,多過我既,間屋貴過我既。我捐五萬。

最後一次,唔好晒時間啦。
五萬蚊叫我出黎??又花園又波子 買隻男裝鋼撈都唔夠 玩咩
垃圾aa柒撚到
起你底癲過癲雞

成個腦都係公屋公屋公屋

人生每日就係屌人住公屋

柒撚到
咁你真係公屋狗啊嘛 你可以慢慢吠
十分鐘都過左你張圖加到名未?
真係覺得你好悲哀,出黎又唔敢,五萬又話少,咁你想幾多呀?又廿萬呀?
算鳩數吧啦 問你貼得出捐幾多又唔覆
仲想出黎攞尾彩 慳番啖氣排公屋啦
我尋晚就又加名又加p又得十分鐘。而家叫你跟返規矩圖加名都要比錢你,仲要排公屋。

五萬都唔夠,咁你想我捐幾多你先肯出黎呀,不如你直接講啦。
唔好話“俾錢我”啊 大家做慈善咋
又花園又波子 搞一大輪一萬幾千都捐唔出
仲想嘥阿叔時間趕住番公司收貨
你自己慢慢攞尾彩啦
我住咩渣咩,都唔會無端端為左你將偷圖加個名捐一萬啦白痴仔。

收皮啦。aa狗,儲夠錢再搵我啦。不過你應該成世都儲唔夠。
而家香港人心理質素強咗好多
97嗰時成班廢柴跳樓
負資產聽到表示好嬲好嬲
如果你咁有信心我係偷圖 應該同我賭大啲
而唔係做笠水狗囉

究竟我渣貨van定AA狗 你哋組織好一致方向先 我盡量扮似啲去滿足你地
廢淡哥 好野
原來係藥房仔 兼 地產經紀
尋晚貼個廁所露晒底啦 細到乜咁
兜唔番㗎啦
潛水吧啦
咁又真 我窮鬼黎 又貨van又aa又藥房仔
我個廁所都唔夠公屋仔個playroom大
正常啦
做藥房要送貨
再撈埋地產
個個新界牛屎佬都係咁
睇你個廁所啲手工 都係新界嗰啲村屋嚟㗎啦
人哋啲村屋好靚架 又花園又擺到架波子
我哋死窮鬼住唐樓開放式架咋
細少少唔緊要啦 反正瞓醒就係去送貨
送完貨仲要趕住番地產鋪上連登開post
費事老細覺得我懶懶閒啦 話曬都有5-6千蚊底薪
一陣俾人炒咗 真係可以排定公屋啦
哇黐撚線…二百幾呎樓中樓,都要二百幾萬
唔知以為你同緊黃金影相
師兄買貴咗幾多?唔好咁燥啦
發現你條廢柴唔夠駁就會老屈人拎綜援住公屋
你可以慢慢扮大袋我一直都話我務實愛國小商人
你連樓都要靠租番黎 仲學人充大頭鬼揸波子 可以早啲唞啦
你何嘗唔係屈人aa狗呢 你都幾獨裁wor
你屈人就得人地話下你就唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞