飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
咁你貼未?
你大鳩人廿萬個陣原意唔係鬥有錢?

唔通鬥窮呀?

收皮啦,呀連鎖店藥房老闆,渣gla?

其實大家討論區吹下水過下日晨冇乜所謂,吹到有個日日億億聲上落既舅父都係笑下你。

無啦啦用錢大鳩人,咁你話你真係好有既,我咪認輸同你say sorry捐一皮去慈善機構囉。

但原來你又乜撚都唔係,樓好咪樓好囉。都唔知你咁惡仲乜
等佢講下玩法先要鬥屋大 聽日番惠州祖屋就可以做善事
算鳩數啦, 笠水狗
哦 要鬥貴咁你點證明你間屋貴?
屌,好撚垃圾呀,貨van狗
人地就即貼你就ee哦哦
收撚皮啦,又要撩又要淆
我就得十分鐘唔影就block,你就火車轉巴士,返大陸唔知乜柒地方影相
樓好呢件最低賤, 兔氣蛇柒完就算, van仔佬無料又認屎認屁扮大袋

貼完秒咗條傻柒就算, 咪再認真理佢, 條友根本窮撚扮有錢
影張相左推右推, 平時大大聲話有幾多掃哂佢, 搵佢老母個墳嚟掃咩

唔知就嚇死, 知就俾佢笑死
你證明下你幾貴先得架
屌⋯⋯係啦係啦,我住公屋啦。

講咁耐啦,衰撚左咪認囉,錢又唔捐,又死要面。問你舅父借啦仆街

之前有個樓淡仲有信用過你,人地輸左都真係捐,呢d就尊重啦。

下次,冇錢既就唔好再大鳩人。

智障咁,咩你影咩我影咩,收皮啦。
屌,真係柒撚到
佢諗緊仆街啦,又要踩一轉唔知去邊。d油錢點算呀
廢蛇又柒住敗走一個po
屌,咪係。
比人秒左仲要撐。依家d廢老真係冇眼睇
好撚平,係人都買得起,你影你間最貴既黎睇下啦。

一陣傾到12點都未有圖
影未呀?你有10分鐘咋
咁你影咗乜??點鬥你講清楚少少先有意思
原來你係大陸去咗我早幾日既渡假山莊就話你層樓

咁我係咪求其影塊地磚話我住山頂 十幾萬一呎都得???你點證明你貴???
香港地產商:你一係買,一係躪,唔買就躪啦,唔識躪就爬 ,躪啦
笠水狗
就入伙,三月唔入伙,四月都會入伙
人地有冇問你咁多問題呀。垃圾。成個女人咁
人地落2層就影比你啦。
講明今日影屋佢聽日影車入面
你有料既咪學佢咁影囉
又要撩又要淆
仆街啦,佢淆撚左
睇佢死雞撐飯蓋好辛苦
咁係你地悲觀
其實我講得好清楚,你唔使再質疑我,講明同一間屋唔同角度,一日一張,你想影幾多日月年? 車又得。

段估你幾間藥房如果間屋唔係你既你都唔可以住大陸咁耐?

我唔知你拖咁耐做乜,我就即刻行落樓下影,你就成個鐘都仲係度鳩up緊。

你有相既想玩落去既我咪聽日影清d囉,你覺得你間屋500尺細過我但貴過我既,我tg再比証明你。

問題係,比d野黎睇下先啦
自己睇錯市無得怨人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞