飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
你確定你見到既係全部咪得囉 最緊要你開心
要全部貼曬 一絲不掛全部擺上網俾人睇??
洗唔洗我生意成盤數擺埋上黎 成本幾多 賣幾多
等成班公屋投資專家幫我核埋數啊
話你憨鳩真係怕你嬲 你啲智商好適合移民
本身我都係訓咗,但見到有玩具,訓唔着了
168矮仔 去uk冇俾白皮豬打咩???
貼你老母咩,大陸哩返鄉下耕下田讀下書先返嚟回post,我好肯定後生過你,而且又移撚咗民,過多三年就有多本護照同住家。你有時間就揸Van搵食啦
打到入廠好可憐
死矮仔真係串過馬撚
你啲時間咁保貴,做咩要特登走去起窮矮毒嘅柒頭嘅底,唔通你覺得你自己仲柒過我,真可憐
未買過樓?知唔知有印花税呢樣野

我隨時ok 冇鋪契咁犀利
為慈善出盡力 大多佢18萬
齊頭38萬 佢咁鐘意為公屋戶發聲

銀行戶口少錢嗰個 38萬捐去“公屋聯會”

條數點算
你間屋又大又靚 又話自己係樓淡
緊係想起底睇下點解你唔賣樓啦
一起咪睇到原來係移民矮窮柒 笑咗

拎層濕鳩鄉下樓同我國際金融中心比
你應該拎nottingham同London比

阿叔184
Sorry,我唔係做銀行,唔係好明你張card係做乜野?係咪要過千萬身家先可以申請定點?

定係閃卡黎
垃圾公廁卡黎 有公司就有
你ready好你戶口多錢過我
你留tg 無謂嘥時間 我撚我既公屋狗
你慢慢扮大袋
https://www.business.hsbc.uk/-/media/library/business-uk/pdfs/business-debit-card-factsheet-and-application-form.pdf
UK閃卡是咁的,唔覺得有咩特別
你睇吓香港果邊有咩唔同,如果我認知冇錯,Debt卡同credit卡係兩個世界嘅嘢
唔使ready 啦,我想輸比你。出來吧。

我比你用埋你上邊講個d一千萬借貸,係流動資金係係你名下就得。
咁都搭到爹 有啲料
tg?
你比我加你
又玩嘢
https://t.me/crazypeople12345678

唔識用,開左都冇用過,你肯出黎我即刻開香檳,點會玩野
加左未?
仲話唔識用 要premium先set到限制massage
屌你老母 又玩嘢
不如影月結單?或者稅單。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞