飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
揸貨van 點解仲有時間9up
一個月三皮都冇
係 你可以慢慢FF
係 一個月得一萬三tim
搵夠就留番啲機會俾後生
我驚班公屋狗餓死
又話老豆俾兩球你“白手興家”
又住木屋
你老母雞嚟嫁有好多個老豆?
細個窮 大個之後老豆買中幾個淘大收租
咪賺到錢養曬成個家族囉
你估好似你老豆咁成世住公屋
仲要問你拎番家用轉頭咩
廢sir,想跟你學嘢,可唔可以唔好淨係show廁所咁屎繪
拋磚引玉,小弟是廢淡,間柒屋是咁的
希望你可以post你間專貴名屋出嚟,可以俾世人參考學習,唔洗住呢啲咁柒嘅屋
Sorry,原來差萬幾蚊,你唔好唔執著我求下你執著吓。原來差一萬,我就累你捐少左38萬。sorry

補夠數啦,時間地點留tg。

師兄,人呢?

唔出黎,投降都輸一半呀
希望佢可以俾多啲料出嚟,真係估唔到佢會咁保守只係show 屎坑,睇嚟我呢啲廢淡只能住柒屋
你畢業啦仲學乜嘢??你仲唔賣樓去申請公屋??
跑山跑成晚先湊夠萬幾蚊番黎 你都真係搞笑
早啲瞓啦 我唔想同層次低嘅乞衣交朋友
留番慳啲洗去交租啦
Sorry,真係係電話前面笑撚左,唔秒覆你都唔得。

想問你屋企係咪冇工人?

開多個acc出張卡比工人姐姐用,月尾計數會方便好多囉
已完全封鎖該會員
錯過咗好多嘢
唔好再公屋啦,小弟真心想學野架,show 下你個廳同廚房,俾廢淡嘅我學下嘢
樓市跌, 關發展商咩事?
升左, 你會唔會俾番發展商?
Sorry,我唔應該笑你,我係尋晚跑山跑好耐先夠數。

咁老老實實我而家夠數,你出得黎未?冇人想同你交朋友,淨係想你履行承諾交獻金
你話咩就咩啦 咪嘥阿叔時間 有冇1000萬?
見撚完你都輸硬 無謂成副身家要你捐啦
咁你講下你移咗去邊個國家先
UK,支持你都移埋一份
我隨時ok 冇鋪契咁犀利
為慈善出盡力 大多佢18萬
齊頭38萬 佢咁鐘意為公屋戶發聲

銀行戶口少錢嗰個 38萬捐去“公屋聯會”

咁上邊條數點算

又話為慈善會出盡力既,叫你落一落會所打開個銀行app都咁難
訓啦 拎間200萬垃圾排屋同我講廢話
我惠州一個廳大過你全屋啦 傻閪閪
38萬你都湊咁鳩耐 仲話拎個銀行app出黎鬥多錢你真係早撚啲瞓啦
咁你咁有貨就影你惠州啦,做乜影個屎塔個寒酸,比人住都要有三尺床
你叫我貼我已經十分鐘內貼,係差一萬ja ,尋晚出左去唔似你日日睇住個連登麻,唔好咁少氣啦。

唔好成日叫人訓啦,我岩岩先起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞