飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
我隨時ok 係連登貼都ok 最緊要佢肯認數
肯捐錢 條撚樣一時又話係度貼會冇朋友
又話網上可以做假 要face to face
Ok 呀,即係邊度等? 38萬捐記住。捐去邊講清楚埋,我唔知咩係公屋協會,唔好到時捉字蝨
繼續扮啦 屌你老母

你唔好咁緊張先,愈緊張就愈表現得淆底,我set左啦。你再試下。
不如你睇返post先,post野個個係我。你整係個屎坑,藥,同埋個堆cash仲要冇名

我本身話捐5萬,你冇拉拉又大我38萬。玩到咁大唔使面對面?都幾攪笑。
由頭到尾一直笠水 淨係想chok我地址
tg仲要俾錢開premium夠膽死話唔識用
睇架啦 單機啦 死傻閪
同埋你隨時ok左幾日啦。唔好係度攪笑啦。
吓…我tg冇比個錢wo 。咩事呀,我係唔識用ja。你想要邊頁我cap圖你睇

我真係一蚊都冇比過wo
買樓一定賺
講咁耐得張爛鬼厠所相
咁疊碼屋企嗰厠所咁頹
藥房相我做打雜都影到啦
睇死佢最後又放你飛機
睇返成件事我都好被動,又要貼圖,又要夠錢先可以叫到佢出黎。而佢又不段好似搵緊我錯處咁,一個小問題,佢就屌晒老母,無限放大,跟住就離場,好似自己贏左咁。
講到自己幾千萬身家幾間藥房屋企嗰厠所細到
懷疑企缸都得半格唔敢影所以淨係影個馬桶
真係做生意會唔會吹到身家十億開到每日2億營業額生意
仲要話net profit得0.幾%
仲要搵張debt卡大鳩你先好笑咁玩具嚟講佢真係算稱職
要證明有間公司啫
費事屈我係咩藥房打工
Debt/credit係重點??
其實你做漢奸真係唔洗咁大聲架
矮曱甴你可以慢慢吠
以為起碼有Jade仔睇下 點知連公廁Premier都無 得張垃圾公司卡
你係aa 唔係藥房
咪逼佢啦, 俾啲時間佢搵兩億舅父借黑卡
係係係 “老細買唔買樓啊”
個個移民英國,仲走去買樓
咁樣踢爆佢得唔得架

兩億契弟俾人玩咗咁耐, 房屋台竟然無樓好幫佢拖, 佢都幾柒下
證明有公司
你貼BR咪得囉
業主負資產大哭訴
呢個真係幾好笑
唔好係個van仔佬身上花咁多無謂時間
條友遲早入青山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞