飛揚一期|業主負資產大哭訴,血本無歸面臨撻訂兼破產|售樓處舉牌表示不滿|即場訪問一期業主|估價不足影響建期申請按揭

500 回覆
202 Like 21 Dislike
唔好再post d濕鳩相出黎,我唔想知你有幾窮,搵幾多錢一個月。淨係想面對面比個銀行戶口黎睇下。想知你有冇資格開口埋口笑人住公屋。

咁有信心你出左黎啦,唔好再講啦。Lunch都過撚左,tea time都黎緊啦,你出唔出ja。
住私樓都冇資格笑人住公屋???
就算租私樓都有資格啦

呢頭扮大袋 嗰頭幾皮野就想叫我出黎
你show到1球嘢cash先同阿叔搭嗲啦
尾彩要靠自己攞架 唔係打幾個閪字話自己幾有錢幾有錢就攞到好多mon post既CD rom等緊湊熱鬧架
係,個個都湊熱鬧等緊你幾時出黎。咁就同你晒鳩左半日美好既星期日。
其實呢到好少
窮啊嘛 邊有人哋咁威水 幾十萬都話倫敦金
劏房嚟嘅?
幾十萬真係唔多
係呀 70年樓齡 貨van佬係咁上下
屌那星笑撚到我噴水
人地貼花園佢貼劏房廁所鬥有錢
笑撚死
笑撚死
u prove nth
佢係咁。揸貨van買到屯天元地區既劏房覺得自己係人生贏家。可惜呢排樓價跌到仆街。佢有少少心理唔平衡
找數未啊 劏房都係屋企啊

仲好意思留言 乞衣面皮真係成呎厚
師兄唔好嬲
我都係樓市大好友
但講句公道說話
公屋啲廁所都大過你屋企廁所喎
同埋呢啲瓷磚 係好cheap嘅人先會用
我就係真係唔係好信
師兄,你有車有樓 又係藥房老闆
但係住返間細嘅屋
係咪有咩苦衷啊?
唔係唔信你,不過真係唔知影緊咩
但淨睇張圖
分唔到係豪宅後花園,定200尺平台特色戶
利申覺得兩位都好撚有錢
咁其實建期就有呢個風險,好難叫任何人幫你

買樓9按,姐係10倍孖展,咁有代價都正常
哦 裝修風格差 所以佢幾時捐廿萬???

岩岩好我又係廁所痾緊屎,以為係條傻仔覆我。

人地影廁所我又可以影下廁所既,200尺平台特色戶廁所唔知係咪差唔多size,我冇影個邊仲有個企缸同屎坑,使唔使影埋?
師兄
人哋雙洗面盤 大浴缸喎
點搞呀? 你點還擊?
唔係又諗住拎幾十萬現金出嚟呀嘛?
分分鐘連廁所嗰幾格地磚都未夠錢買喎
我揸貨van 冇咩錢淨係買得起唐樓劏房架咋

佢租村屋租波子 擺明有錢好多啦
係咪要相連名?我可以即刻做比你,咁你又加幾多錢?
都係個句啦
你乜都prove 唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞