[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
第三張條女送咩朱古力? 見唔到ge, 送自己嗎
出左粒暴君+守護
一線之隔係刷原巴專用囚子 其他場真係用唔到
想請教而家基本上係唔係通用配置都係暴君*2 上限*4 渾身*2就得
你咁講都好大機會 佢應該俾新武器同加護
跟住新武器又要覺醒一輪 因為無防裝
所以可能佢會開放傷害上限既上限等級
唔係
暴君係控血用
上限要夠LV 65
youtube 巴哈都有教學文, 都唔知你咩配置, 唔一定通用
你咩練度 暴君應該係for控血到45000血以下
如果本身無過血量 塞d高揚 減cd仲好
路西法究竟會掉咩
新武器
果堆+ 遺物因子
等睇跌返依家都打到嘅嘢,純粹出隻好難嘅boss俾人玩
我都有諗緊其實係咪可以上埋一線之隔
原巴呢啲任屌唔嬲嘅真係打得幾爽
拉卡姆長裝一線
一陣出個新難度再loop一輪堆龍
FA踢罐個時我會放埋
一線其實有無V+? 我見有VI+
未揸到巴武 但其實暴君同渾身有無必要滿lv? 定16就夠?
拉卡姆長裝一線
一線其實有無V+? 我見有IV+

上限嘅上限等級就應該唔會開架啦
但GBF最鐘意開新上限同別枠
新武器會有埋被動可以點,個到又已經又可以好似原巴武咁開上限

新加護我諗一定走唔甩,但我覺得刷呢個會係最地獄
刷新武器應該點都唔會似刷加護咁地獄
legend級加護基本上應該走唔甩
目前仲未有legend級人權加護
同埋…我諗緊會唔會佢會drop啲item等大家啲因子第3格可以打嘢上去

如果可以打第3格,但1粒因子只可以打2~3%通/技/奧上嘅話又係新嘅地獄
其實除左上限之外幾乎大部分因子都係愈上去效益愈差
除左追擊同耐性呢啲滿左變100%之外嘅特例之外唔洗特登堆咁多相同嘅
真係想堆攻擊不如放另一款開多個新乘區好過同一區加上去
邊刷傷害上限邊睇動畫+1
動畫 維拉都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞