[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
多d空間去執其他技會舒服好多
我好簡單
有得玩咸濕mod就得
其實邊D因子有用多D

AI 拉卡姆/尤金/瑟塔
有冇優先表抄考

只知
爆率100%
爆傷30
技傷22+
集中炮火22+
連技加成11+
暴君11+
聚精會神11
傷害上限all in

有冇D野係無用
爆率+上限5仲諗乜鬼留唔留
一定擺到最少一粒入去
我執齊晒啲嘢之後都諗住好似你咁試P位solo制霸
但原巴驚過唔到DPS check

唔知會唔會好似本家咁有留機制比你solo嘅時候易啲解到

你過到麻煩到時講聲
我選擇低傷少少高生存率
始終我唔係100%迴避/parry神手
想問下xbox手掣set唔set到自動長掛
大叔真係好用遠攻另一個世界,打原巴成場都幾乎唔洗郁,近攻跑嚟跑去追9條街。

仲有咩遠攻角,除左拉卡姆。
原巴好簡單 最早solo過 你控佢15%血同留link time打船頭就得

巴哈alter 機神 黑龍都有傷害檢定

最麻煩係機神 因為佢仲會有極多laser會阻住你 要rng到佢尾段變火屬先比較易過

P位蘭斯已經全制霸

依家慢慢試奶刀 但呢隻角冇蘭斯咁靈活 打啲過動王或者攻擊欲望好高既比較難受
lo
原來追擊5+出嘅機率0.07%
仲低過本家六龍/埃及系列嘅流砂CLS
但流砂最少都有時會送下+高難有成1% 而家仲有The world有1%可以速刷
睇下4月渣弓果個新角會唔會係
隨離Mh既弓係近武黎
新入坑
如果玩原團角
係咪可以全部角色都唔解
直接等manic先解 farm最少野
聽人講好似得,但我唔識set

但玩到後後期d msp已經開始滿瀉
原來我咁好彩
咁我執得齊啲嘢去搵原巴飲茶先
本身以為4個識打嘅佢先係大木樁
估唔到solo都最易
係咪打夠100隻就有機會出?
Ai 隊友放邊幾隻?
機制王難唔到去邊 難位係打兩邊黃波要手速快

留大技同link time有3萬6攻 15%血輕鬆吊打
2姐魔弓手黎
劇情表現上唔太覺得會係MH個種靈活型近戰弓手
係,我直情一個角都無開打爆P啲人話小角可能易中原巴武器多啲。

其實你就算開曬全部角都係玩兩野試試邊個好用。前期你點都係要集中煲爆一個角,淨係玩一個,我覺得可以開你覺得鐘意嘅嚟玩就OK。

一係就睇片望望,一係backup save開幾個出嚟試下。有啲開左之後試兩野就完全唔啱feel。
Demo試過想玩卡姐
諗諗下二姐都有得麻
姐係遠攻到時都係得拉卡姆冇得麻
其實輕重弩都係近武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞