[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
奧上限可以轉奧普攻?
睇你玩乜嘢舒服 依家畢業流行高揚怒濤打法

奧義率高左好多 至少我玩落係舒服
其實大家對貢獻度有好大誤解。

貢獻度唔等於你打左幾多傷害,呢隻遊戲團體輔助上buff同敵方減益debuff先係攞到最多貢獻度既方式。

就算一場有半條王既血條係你打既都冇其他人偷偷飲5支藍水既貢獻度高,你要高貢獻做mvp好簡單,練主角,上4招buff同奶技,道中瘋狂飲水,都好難唔比你拎mvp。

之前睇人工具拆解,最高貢獻度分數稱號分別為1.治癒之心 2.完美無缺 3. 附魔者 4. 弱化高手。

唔好再咁傻以為貢獻度主要靠打傷害啦,開始飲多幾支藍水啦。。。
戰力好似唔代表啲咩
都唔係好識升咁
左定右好
左定右好
兩個都唔要
爆擊,普攻上限,技攻上限全部16%或以上先留。
https://www.youtube.com/watch?v=Nu1lXNU-NAs
就算農完都玩唔到咁勁
咁第4樣要咩好
有得揀一定係奧上限
所以我依家都係開act 反正mvp無用
雖然戰力只係個基準 俾人參考
但基本配置 頂係22500至23000
24000以上一定有用一線之隔V
大約會係面版36000攻左右
唔怪得我斬到手軟, 冇中過招都拎唔到MVP
諗法係正常 因為限左上限 就係要多放技同追擊拎傷
只可以等佢路西法出有咩新野 如果有前置任可能會開到更多新野 好似mh咁
本身我想講, 齊左巴武, 其實都要花時間去打素材
如果要玩果隻角色, 仲要練習點玩, 有排玩的
Btw 我起#312 有測過, 完全解除上限既攻擊係幾多的
上限限制遠比想中多
所以想睇佢3月更新俾到幾多個任開幾多新野同技
65上限左 再解晒巴武限制 一線之隔都好 佢限左隻人就係咁高傷 似mh未出後面 你就算幾極限一場都只可能多幾百萬傷
人係要練 所以我本身就諗住打晒啲武就開練
打咗一日原巴,跌咗4把算係咁,不過我已經一隻人都冇開,唔跌main都算連我啲npc隊友都完美迴避曬除咗刷刷用嘅槍佬
我諗緊會唔會法哥又有武器刷,但同巴武相反,佢係用黎加血加防
前幾頁見有巴打都係用夏綠蒂 + 一線之隔
好似係一刀4萬7,
我自己唔用, 一刀4萬5, 感覺上唔值
應該都係俾武器 唔似有咩新系統 如果有前置任睇佢會唔會俾新因子 好似mh咁追加多啲珠
我一線之隔四萬八 唔用四萬六
打巴可以玩下 平時都少帶 因為解放上限傷就只有個幾粒
所以我都有測
路西法應該都係俾傷害上限武 因為佢鎖住個數 再出都只可以解放上限俾我地去拉傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞