[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
依家d人好勁 無覺醒武照入都夠贏
真係萬一撞正無輸出咪當熟習打法 試多鋪
其實識打就一定夠贏
你有心玩奶刀嘅話
最基本最簡單係唔洗睇自己連到邊
認住尾刀個下閃光就得
見到閃光就禁三角
但中途有唔食得嘅招記得避下
理想係完美回避拎埋無敵繼續combo
如果係大範圍技嘅話你完美回避到通常會見到個畫面乾淨左好多
因為得你仲combo緊
我而家滿覺醒先10000攻(暴君15000,渾身唔會計落面板),咁即係換巴武先12000,究竟出現咗啲咩問題可以升嘅嘢都升完
呢個就係真係上左手嘅階段
我覺得原巴係一個好好嘅木椿老師
話知其他人出咩技 我繼續連我嘅
我其實drop齊之後啲角淨係夠淨10把左右
得閒又要返去搵原巴飲茶
不過之後可以當做玩下一個角色嘅DPS check
奶刀包你連到爽
所以我回覆先講面板攻6000

主要把武器仲有固有技+50%攻擊力 我npc 拎1lv武器都萬4攻以上。。
屬性唔洗理
反正後期會裝有利屬性因子
所有人覺醒10階好似會有粒全耐性因子
不過目前用途應該不大
希望下個月法桑個時唔會變左人權

利申:我第2個角都會整左巴武先,簡單好多,覺醒要用個角色奧義50次+打兩次異巴,第2個角嘅話反而會整得慢過巴武
完來係咁為咗BBA巴武我一個角色都冇開,不過嚟緊又唔得閒打
當你玩過伊度之後就會明白奶刀所謂既連技根本只可以同佢挽鞋

普通狀態接龍人接神威一體 一set落嚟可以打12招技係最基本
滿攻冇用 用唔盡的
限制得太多了
如果有100%追擊 會有兩次星星判定
(踢落去一次 穿過咗隻王一次) 叫做易d

https://youtu.be/ChP7NAzO2tw?si=ieYUeAuDWOSeuC4O
問題係我而家唔太夠攻下下打滿上限,為咗撐攻塞一堆垃圾因子又浪費格仔,所以問下
奶刀我本身都想換左先,但聽講成身花個隻好勁,又暗屬同埋唔好咁早開咁多角所以冇換到

講真我自己好耐之前有玩碧藍(hea 玩)感覺relink 主角個堆d角色冇抽返黎咁吸引
可惜打街場從來未見過佢拎M
不過可能因為多收自己拎左

ID後期係咪可以一套直上龍人再一套直上神威?
單機個時就黎想踢走主角換真男主上去
可以睇睇我#312做既測試
巴武招技同msp技加上限
VH個體感出現率高好多
真係有啲似上面啲巴絲講嘅平均10場出1次咁
M人手用歐根升到所有人滿100lv都未見過
得之前用奶刀見過1次咁大把

同埋最緊要VH可以有嘢做個時直接比佢掛
目押呢啲玩熟左合埋眼都識禁

不過有啲boss 體型太大地形太柒都會亂到個節奏
體型太大真係好煩 第一下踢到個身,第二下踢到對翼
會搞到有少少甩節奏
琴晚打咗幾鋪m,出咗一隻,但最後三秒出打唔切
神擊其實有保命三寶+本身夠火力就夠架啦
都係得中間ID衝黎衝去個到最煩
快啲加入VH掛機大家庭啦
加入左就返唔到轉頭
未學打上落下過唔到檢定
利申冇巴武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞