[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有雙專因子輕鬆上階 目前打擊感最爽快角色沒有之一 60秒打木椿都有3500萬
哦咁冇巴武又可能真係唔同講法
我想拎埋梳提子先去打,本身已經有巴武所以一take pass
今日一邊開工一邊掛
收工就手動打原巴武器料
完全同你做緊同樣嘅嘢
仲另外掛緊本家FA小古戰
熟左之後原巴應該對任何角色都只係一件大木椿
冇巴武冇追擊覺醒150冇強化
上限4粒11
理超壓線奧義先過
伊度正常打都磨到50就劇情殺
不過最後20輕取
原巴打炮點滿50粒
定係快刷一定唔會滿到50
全輔助會唔會自己開埋罐,一下都不檢撳
快刷滿唔到,你其他任快刷都難滿mission
火星晶獸用近戰打真係好鬼煩
出啲大招又好拖時間
打錯左P果個, 仲要用炎帝唔識無限cancel 儲力斬, 試左幾次先夠dps
然後法國唔係打呢隻
我隻畢業炎帝打木樁1分鐘都係得2500萬, 已經用晒cancel儲力bug
唔通真係要裝3-4個追擊因子同暴君.
純dps check
用埋火圈bug
所以當知道左打佢個機制
玩任何新角都應該去搵佢飲下茶先
你冇因子表睇好難話你知咩問題喎 炎帝極無腦將啲派生蓄力打滿隨便都過3000萬喎
歐根做迪達拉一分鐘都係得1500萬
條友啲片你未熟個角可以望一望
熟左真係可以唔洗睇,你會發現佢對啲角色可能都真係摸得個少少得一知半解
點解會咁 尋晚試掛 8個鐘一粒都冇
係咪唔夠攻打死佢
自動復活其實有時唔小心貓左都真係復活得慢過飲水太多
我覺得加護最理想係息吹(爆擊10)+復活+根性/怒濤(主要用黎補埋個4lv上20)
不過可能怒火唔補上20空埋根性個格出黎好啲
FYI
main奶刀,雙專屬尾2先出佢
其實專屬因子同你地成日講既追擊喺邊度刷so far 一次都未見過
我都係用加護搵D 4-5LV既根性自動復活用 有就夠
專屬要抽 用卷堆上級煉成先抽到出黎
追擊同有利因子 要去刷遺物搵NPC鑑定
其實relink都冇話邊個角build起左唔勁
屬性唔洗理
後期會裝有利屬性因子
我main奶刀,第2隻都諗住練JK

GBF本身主線角人氣都唔算特別高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞