[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
專用因子射程up得招重攻擊有用,配4連射好過
佢個機制咪協力共鬥lo我屌

我一開始就講緊協力拉開佢地
拉開左咪冇問題
係都要用solo果套去屌人地隻共鬥game
你想點呀大佬
我邊隻字有講到雙王子?首先冇玩所以淨係講左我有玩嘅驚
你讚到MH天上有地下無咁
我咪拎返MHW黎討論
點知你完全唔答MHW嘅部分咁夠唔夠過分?
裝4連射再用連發手制 機關槍
早就全部15 直接去掛M同P P得兩三個任掛唔到
其實唔難升
去掛P一晚換卷抽 上級抽大約都兩三百次
技能點又99999 加上又唔會缺錢
係遺物仲未開到追擊V+
個po推得好快
上限+都未齊到
真係嘥鳩氣
你又唔見我屌狗男女
有原因哋放埋一齊加有設計
同求鳩放埋一齊你都分唔到加接受
冇撚嘢好同你啲人講
得㗎啦 唔啱channel可以收隊 廢事搞臭個post
想要爆擊率+上限, 追擊V+一粒都冇
睇唔到盡頭
唔怕D BOSS嘔心 , 只怕佢唔更新
MHR 都好D,至少佢地一打交就可以操龍
操完龍仲好識做會自己走場
基本上都係1打1多
競技場就

MHW 2隻龍係到鳩fing fing直接比佢當唔存在
仲未計MH仇恨係鳩的
雙龍冇得拉開佢地
佢想打邊個就邊個
基本上2條龍成日痴撚埋一齊
射屎有用但唔係絕對
仲要mh系列3貓就輸,冇太多失敗空間

Relink 淨係個仇恨值正常運作其實已經贏晒
再加埋復活條+因子+水
十幾二十條命都得
3王分成1/1/2咁打都仲得
係慢到仆街咁解
見到人普攻一下都20000, 自己仲係4000

我睇唔到條路
好好彩有一粒爆率+上限
想要d 上限+防技
可以慳返d位放追擊

得一粒追v , 追iv+
掛P之後用咩換卷?

依家可以零操作掛P位4色龍大約5分鐘一隻
除左打原初 可以考慮掛M或P抽
唔洗用SL大法 因為掛一晚抽幾百次 你係唔會想SL
咁又多左機會中你想要既上限+
拎到巴武升到盡就一刀片45000 & 9000 + (夏綠蒂)
係D因子難執, 想要高傷&高生存率
冰風雙龍solo 比人控場到變白痴仔 死左兩次
SOLO呢D關都係M黎
呢關唔M 今日solo雙打狗男女仲M 打左57分鐘
有冇人知logi啲無線滑鼠插住條線會唔會自動休眠
掛P地龍 主角企 放上限血因子 回血因子 防因子
其他三隻你用邊隻都無所謂 求其3隻2萬2放聯手攻擊, 平均兩分鐘到兩分半一場
地龍鱗 龍鱗 龍翼 龍珠 拎晒去換
抽到你唔想抽
MH其實我淨係玩過MHW

印象中就算係大後期build起晒可以玩TA啲多王癲起上黎要嘔心你都係可以嘔心
唔覺有咩機制可以幫到手
射屎又真係唔係條條都可以用屎趕走

relink仲有完美迴避送埋無敵時間呢家嘢
而且我覺得佢個時間判定仲算幾鬆手

Relink 3王啲任其實唔難
反而覺得雙王任難啲
3王任佢比親都係啲中boss level嘅嘢or 1大+2中
雙王都係比兩隻大嘅
最煩都係唔上想耐性打風冰
同埋多霸體AOE嘅狗男女
原來真係M黎
啱啱SL上級鍊成出左粒爆率+上限諗緊留唔留,見到你個reply即刻save左
太刀俠 鍾意玩單人挑戰
白金左之後冇野做
暫時main 蘭斯 奶刀 伊度
諗住試下慢慢呢三隻角色全p位solo制霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞